HomeInteresting10 népszerű város, ami veszélyes lehet turistaként!

10 népszerű város, ami veszélyes lehet turistaként!

Sok helyen előfordulhat, hogy ellopják a pénztárcádat vagy ételmérgezést kapsz, de vannak olyan helyek, ahol különösen óvatosan kell lennünk turistaként. Most hoztunk nektek 10 népszerű várost, ami veszélyes lehet.

  1. Barcelona, Spanyolország

Barcelona a zsebtolvajok jól ismert fővárosa.

2. Kairó, Egyiptom

Először is, ez a világ egyik legveszélyesebb városa, a nők számára .
Másodszor, a politikai helyzet veszélyes, és gyakran vannak konfliktusok ezen a területen.

3. Pattaya, Thaiföld

Az étkeztetés itt egy orosz rulett játék, soha nem tudhatod, mikor és hogyan lehet ételmérgezést kapni.

4. Johannesburg, Dél-Afrika

A fehér embereket zaklatják, különösen Johannesburgban. Ha fehér vagy, akkor jobb, ha autóval vagy taxival utazol. A legjobb eset az, hogy az emberek az utcákon megbámulnak. Itt nagyon kevesen sétálnak gyalog. Nézd meg a fotókat – az utcák üresek.

5. Nápoly, Olaszország

A város mindig veszélyes volt, és sok a zsebtolvaj is. Sok tolvaj van a robogókon, és a semmiből jelennek meg, megragadják a táskádat vagy a fényképezőgépedet.

6. Tijuana, Mexikó

Ez a város az Egyesült Államok és Mexikó határán helyezkedik el, ezért népszerű hely az USA-ban élő emberek számára, akik igazán mexikói hétvégét szeretnének. De ez a város nagyon népszerű a bünözők számára is.

7. Mumbai, India

Minden turista, aki Mumbaiba jön, a koldusok tömege fogja körbevenni. Néhányan közülük úgy tetteknek, mintha „megvilágosodnának”, hogy ellopjanak valamit tőlünk.

8. Rio de Janeiro, Brazília

A Santa Teresa, az egyik központi városi kerület nagyon veszélyes, bár nem úgy néz ki. Nem szabad mutogatni a telefonunkat vagy a fényképezőgépünket, mivel megtámadhatnak miatta. Vannak, akiknek még kése is van.
Valójában jobb, ha éjszaka nem sétálnak Rio belvárosában.

9. Párizs, Franciaország

A romantikus Párizs nem olyan biztonságos, mint amilyennek tűnik – sok a zsebtolvaj, sok a koldus, és tényleg sok a tolakodó utcai árus, aki próbál eladni nekünk valamit.

10. Dubai, Egyesült Arab Emírségek

Bár Dubai úgy tűnik, hogy nyugatibb, mint más muzulmán városok, attól még be kell tartani a ruha előírásokat. Annak elkerülése érdekében, hogy a szexuálisan zaklassák.

Most Popular

Recent Comments