HomeInteresting10 nagyon zavarba ejtő biztonsági ellenőrzés, amit csak a reptéren élhetsz át!

10 nagyon zavarba ejtő biztonsági ellenőrzés, amit csak a reptéren élhetsz át!

Általában izgatottak vagyunk, ha repülőgéppel utazunk egy másik országba, városba, hogy felfedezzük őket. Ám amikor átmegyünk a biztonsági ellenőrzésen, nagyon óvatosak vagyunk és próbálunk mindenre odafigyelni, de ez sokkal kényelmetlenebb helyzeteket eredményez, főleg, ha bejelez a kapu és kiszednek bennünket a sorból, hogy átvizsgálhassanak bennünket. Ez egy kicsit zavarba ejtő, hogy a nyilvánosság előtt állítanak minket raportra. Elhoztunk 10 olyan biztonsági ellenőrzést, melyben nagyon sokan kényelmetlenül érzik magukat.

Túl kényelmetlen állni.

A repülőtéren sok biztonsági ellenőrzésen kell átmenni, hogy felszállhass a gépre. De akad olyan pillanat, hogy testmotozáson kell átesni, mert bejelez a kapu, vagy csak szúrópróba szerűen választanak ki.

Szemmel látható, hogy ez a hölgy nagyon kellemetlenül érzi magát, mikor a biztonsági ember végigtapogatja testét.

Nadrágok ellenőrzése.

Nagyon kínos pillanat, mikor ellenőrizni kell a nadrágot, hiszen a biztonsági ember olyan helyeket kénytelen átvizsgálni, ahova nem mindenkinek van bejárása.

Valakit nem izgat.

Hát ez nagyon furcsa. A srác csak ott áll, mintha nem érdekelné, hogy egy motozáson vesz részt. Főleg úgy, hogy a biztonsági ember olyan helyeket ellenőriz, amit nem igazán engedsz idegen embereknek.

Átvizsgálás.

Felkészülünk az utazásra, de amikor a reptérre érünk, minden biztonsági ellenőrzésen áthaladunk, amin csak lehet, ami voltaképpen egy nagyon hosszadalmas és kínos pillanat, főleg, ha mások előtt csinálják, ilyenkor nagyon kínosan érezzük magunkat.

Kínos!

Ez egy nagyon kellemetlen jelenet, ahol be kell bizonyítania, hogy semmi veszélyes nincs nálad, csak bizonyos testékszerek, vagy fogtömések bejeleznek. Ilyenkor nem tudsz nyugodt maradni, főleg, ha mondjuk fel kell hajtanod a ruháidat.

Szegény öreg hölgy!

Ha nagy ruhákat viselsz, a biztonsági emberek mindig arra gyanakodnak, hogy van nálad valami. Ezért javasoljuk, hogy viselj valami normális és kényelmes ruhát, ha repülővel utazol.

Menj innen!

Nagyon mereven áll, mert nem akarja, hogy a biztonsági ember megérintse. Vannak emberek, akik nem viselik el, ha idegen ér hozzájuk, de ezen a ponton is sajnos át kell menni, ha repülővel akarsz utazni.

Le kell venni a ruhát.

Úgy néz ki, mintha egy próbababa állna ott, de valójában ő egy igazi ember, akinek el kellett viselnie, hogy bizonyos ruhadarabok nélkül vizsgálják át, azért, hogy bizonyítsa nincs nála veszélyes eszköz.

Valakinek vicces.

Úgy néz ki, mintha a biztonsági ember a lányához hasonlítaná. Itt nincs jele kínos pillanatoknak, sőt a fiatal lány arcáról az olvasható le, hogy még élvezi is.

Azt hiszem, szerette az eszközeit

A biztonsági ellenőrzésnek annyira alaposnak kell lennie, hogy minden egyes testrészt át kell vizsgálni, ez annyira zavarba tudja ejteni az embereket, hogy a gépen azt érzi mindenki őt figyeli.

Most Popular

Recent Comments