HomeCelebrity10 híres sztárpár, akik egyedi nevekkel illették gyerekeiket - Íme a történetük

10 híres sztárpár, akik egyedi nevekkel illették gyerekeiket – Íme a történetük

A szülők olykor egyedi, értelmes és szerető nevet keresnek gyermekeik számára, de előfordul, hogy a vezetéknévhez egyszerűen nem passzol semmi. Ilyenkor nagyon el tudnak keseredni, hisz kezdeti próbálkozásaik kudarcba fulladtak. Ezzel a problémával nemcsak a hétköznapi emberek, hanem a sztárok is találkoznak. A hírességek viszont ilyenkor folyók, városok, családtagok nevéből kreálnak valami újat, és azt adják gyermekeiknek. Így tett például Kanye West és Kim Kardashian is, akik első szülött gyereküket North West-nek nevezték el vagy Michael Jackson, aki lányának a Paris-Michael Katherine Jackson nevet adta. Mostani posztunkban összegyűjtöttünk néhány hírességet, akik elmesélik ők, hogy oldották meg a névválasztást.

1, Tu Morrow (Tu Simone Ayer Morrow)

Rob Morrow a „Miért éppen Alaszka?” és a „Gyilkos számok” című sorozat színésze valamint Debbon Ayer „Egy makulátlan elme örök ragyogása” című film színésznője a Tu keresztnevet adta első szülött gyermekének. Amikor kimondod a kereszt illetve a vezetéknevét egy nagyon ismerős szó juthat eszedbe, ami nem más mint a tomorrow (holnap).

Rob Morrow egy interjúban elmondta, hogy az ilyen egyedi névválasztás már hagyomány a családjukban.

2, Apple

Chris Martin és Gwyneth Paltrow közös lányát Apple.nek hívják. 2004-ben az Oprah Winfrey-vel készített interjúban jutott először eszébe Chris Martinnak, hogy így nevezzék el gyermeküket. Gwyneth aranyosnak találta, ezért úgy döntöttek, a népszerű gyümölcs után nevezik el a lányt.

3, Bronx Mowgli

Ashlee Simpson és Pete Wentz közöd fiúkat Bronx Mowgli-nak nevezték el. A Fall Out Boy zenekar basszusgitárosa sosem mesélte el, hogy miért ezt a nevet adták fiúknak. Azt viszont megerősítették, hogy a „Mowgli” nevet a Rudyard Kipling által írt „A dzsungel könyve” című könyvből, illetve a Disney adaptációjából vették.

4, Coco

Courteney Cox és David Arquette lánya a Coco nevet viseli. A Jóbarátok című sorozat sztárja elmondta, hogy a név a saját neve rövidítéséből származik (Courtney Cox). A másik, hogy ez a név egy édes gyümölcsre emlékezteti őket, mivel a kókuszdió spanyolul „Coco”.

5, Memphis Eve (Memphis Eve Sunny Day Hewson)

Az ír származású színésznő és modell Memphis Eve, Paul David Hewson (Bono) és Alison Hewson lánya. A „U2” énekese elmondta, hogy lánya neve a „seven” szóból származik. Azért választották ezt, mert Eve július 7-én 7 órakor látta meg a napvilágot.

6, North West

Kim Kardashian és Kanye West arra a döntésre jutott, hogy első szülött lányuk a North West nevet viselje. A szülők egyébként Norinak hívják őt. A pár a többi gyermekénél is folytatta ezt a különleges hagyományt. Így lettek, Chicago West, Psalm West és Saint West.

7, Kingston James McGregor és Zuma Nesta Rock

Gwen Stefani és Gavin Rossdale kedvenc helyeik után nevezték el gyerekeiket: Kingston (Jamaicaban található) és Zuma Beach (Malibu, Kaliforniában található). Teljes nevük Kingston James McGregor és Zuma Nesta Rock lett.

8, Michael Joseph “Prince” Jackson Jr.

Michael Joseph Jackson Jr., Michael Jackson legidősebb fia. A pop király úgy döntött, hogy gyermekét egy királyi rang és saját neve után nevezi el. Michael Jackson később második fiának a Prince Michael Jackson II. nevet adja, majd lányának a Paris-Michael Katherine Jackson. Nagy valószínűséggel ha további gyermekei születtek volna, akkor nekik is hasonló neveket ad.

9, Kyd (Kyd Miller Duchovny)

Téa Leoni és David Duchovny az első szülött gyermekét Kyd Millernek nevezték el. A Kyd kiejtésben hasonlít a „kid” szóhoz, mely gyermeket jelent. A párt nagy valószínűséggel Thomas Kyd neve inspirálta arra, hogy így nevezzék el fiúkat. Annak ellenére, hogy ez egy nagyon eredeti név a fiú mégis a középső nevét használja, ami a Miller.

10, Lea de Seine Shayk Cooper

Bradley Cooper és Irina Shayk úgy döntött, hogy első szülött lányukat Lea de Seine-nek nevezik el. A szupermodell mesélt a névválasztásról, és elmondta, hogy Bradley nagymamájának neve inspirálta őt. A név második fele pedig Párizs folyójára utal.

Van olyan ember az ismerőseid körében, akik hasonló neveket adtak a gyerekeiknek?

Most Popular

Recent Comments