HomeCelebrity10 híres ember, akiket sokkal jobban vonzott a hétköznapi élet, mint a...

10 híres ember, akiket sokkal jobban vonzott a hétköznapi élet, mint a rivaldafény!

Nem minden híresség tud megbirkózni a hirtelen jött fénnyel és csillogással, na meg a hírnévvel. Nagyon sokan belebetegedtek ebbe a helyzetbe, ezért jó néhány híresség, úgy döntött, hogy búcsút int a hírnévnek és normális életet fognak élni, úgy, mint az átlagos, hétköznapi emberek. Így is tett ez a 10 híres ember, és sokkal jobban érzik magukat a nyugodt kis életükben, mint akkor amikor paparazzik százai futottak utánuk és egy perc nyugalmuk sem volt, ezért képesek voltak, mindent sutba dobni.

Geena Davis: Szociális aktivista.

Geena arra az elhatározásra jutott, hogy nem színészkedik tovább, hanem egyszerű, átlag ember életét fogja élni. Megalapította a Geena Davis Alapítványt, aminek a fő tevékenysége az emberek megsegítése és támogatása volt. Ám Davist, 2014-ben felkérték, hogy szerepeljen pár rész erejéig a Grace Klinikában és 2016-ban pedig az Ördögűzőben, amit el is vállalt.

Kevin Jonas: Vállalkozó

A Jonas Brothers felbomlása után, Kevin Jonas, arra a döntésre jutott, hogy a saját kezébe veszi életét. Ennek az elszánt gondolatnak köszönhetően lett, egy marketing cég társ-vezérigazgatója.

Nikki Blonsky: Kozmetológus

A Hajlakk és a Huge című filmek után, Nikki elköltözött Hollandiából, hogy cipőboltot vezethessen a Nagy Almában, tehát New York-ban. Nem sokra rá, elhatározta, hogy kozmetikusként fogja keresni a kenyerét, ezért bérelt is magának egy helyet az egyik Fodrász üzletben.

Gene Hackman: író

Gene Hackman egy nagyon tehetséges színész volt, de 2004 júliusában mindenkinek bejelentette, hogy befejezi színész pályafutását. Egy másik területen kezdett el nagyon kimagasló tehetséget mutatni és az nem más volt, mint az írás. Hackman 3 történelmi regényt is írt, de ez még messze nem az utolsó munkája.

Vanilla Ice: lakberendező

1990-ben, az Ice Ice Baby-vel futott be nagyon, ami az utolsó dala is lett, mert magán jellegű problémái nem engedték meg neki, hogy továbbvigye zenei karrierjét. Később házak renoválásában és berendezésében talált újra magára. 2009-ben a „The Vanilla Ice Project” televíziós műsora beindult, ahol újjá varázsolt házakat mutattak be.

Hayden Christensen: mezőgazdász

A Csillagok háborúja filmek forgatása és debütálása után, Hayden, Kanadában vett egy földet, hogy saját gazdálkodásba fogjon. Nem sokra rá, egy ruházattal foglalkozó céget indított, majd egy produkciós irodát is. Ám 2017-ben fordulóponthoz érkezett az élete, ugyanis felkérték egy szerepre a ”First Kill” című filmben, amit Hayden el is vállalt.

Chris Owen: Fotós

Chris Owen legismertebb szerepe az Amerikai Pitében játszott „Sherminator” volt. De 2013-ban egy étteremben kezdett el dolgozni, mint felszolgáló. Végül felmondott a vendéglátó egységben, és a fotózás rejtelmeit kezdte el felfedezni, jelenleg is ebben a szakmában dolgozik.

Dylan Sprouse: Mesterszakács

Dylan Sprouse, 2005-ben ikertestvérével együtt voltak láthatók egy gyerek sorozatban,  a Zack és Cody életében. Akkor nagy hírnevet szereztek a fiúk, de azóta alábbhagyott a lelkesedés, és Dylan most mesterszakácsként dolgozik egy étteremben.

Freddie Prinze Jr .: Séf

Freddie a „Scooby Doo” filmekből és a „Tudom mit tettél tavaly nyáron filmből” lehet mindenkinek ismerős. 2002-ben összeházasodtak Sarah Michelle Gellarrel, azaz Diana-t a Scooby Doo-ból. Freddie nagyon sok munkát kipróbált már élete során, de eldöntötte, hogy Séfként akar tovább dolgozni. 2016-ban meg is írta legelső szakácskönyvét, a „Back to the Kitchen-t.”

Jack Gleeson: Diák

Jack, miután visszavonult színész pályafutásából, ugyanis kiírták a Trónok harca sorozatból, azt nyilatkozta: “Mindig is olyan dolgot szerettem volna csinálni, amit a barátaimmal közösen végezhetek és, ami szórakoztató is egyben.” Ezért Jack végül befejezte az utolsó éveit az iskolában, hogy végre megkaphassa diplomáját.

Most Popular

Recent Comments