HomeInteresting10 flörtöléshez használt trükk amitől ellenállhatatlanná válsz, bárki számára.

10 flörtöléshez használt trükk amitől ellenállhatatlanná válsz, bárki számára.

Ha úgy érzed nem vagy jó a flörtölésben, vagy épp észre sem veszed ha valaki ki akar veled kezdeni? Itt a megoldás. Biztos vagyok abban ha ezt a cikket elolvasod te lehetsz a flörtölések ásza. Bárkit képes leszel elcsábítani, és az orránál fogva vezetni. Csak ezt a pár trükköt kell alkalmazni.

1.A szemkontaktus. Ha valakivel legalább 4-5 másodpercig tartod, akkor már esélyes a kapcsolatteremtés. Könnyeben kezdeményez bármelyikőtök beszélgetést.  

2.Piros szín viselése. Ha valaki a piros vagy vörös színben pompázik egy tudat alatti jelzést ad a környezetének, hogy egy társ jelenlétére vágyik. 

3.A humor. Ha valakivel nehezebben megy a kommunikáció, nyugodtan támaszkodj a humorérzékedre. Ha valaki vevő a humorodra ott már nem lehet túl nagy gond. 4. Az elérhetetlent játszani. Nehéz ezt megmagyarázni de valamiért azt aki elérhetetlen sokkal jobban akarjuk mint, aki szívét lelkét adná. 

5.A nőknél a mosoly. Ne felejts el mosolyogni. Ha valaki őszintén örül és mosolyog, sokkal vonzóbb, mintha játssza a kősziklát…. 

6.A férfiak keménysége. Valamiért a szikla típusú férfiak sokkal vonzóbbak a női nem számára. Ők szeretik a rossz fiúkat.

7.Az utánzás. Ha jobban megnézzük, ha valakihez vonzódunk az tudat alatt utánozni kezdjük. Ezzel is kifejezve tetszésünket a másik iránt.  

8. A legfontosabb a jó kommunikáció. Kutatások alapján a nők számára sokkal vonzóbbak azok a férfiak akik egy beszélgetés során jó hanglejtést használnak.

9.A bizalom is vonz minket. Ha valakiben véljük felfedezni a támaszunkat  hamar vonzalom alakul ki iránta

10. Ha közvetlenebb és közelibb kapcsolatot szeretnénk kiépíteni valakivel, ne féljünk megérinteni. Az érintés segít kapcsolatot teremteni. 

Most Popular

Recent Comments