HomeInterestingNem csak az idősek vannak veszélyben! Két fertőzött tanár meghalt. Egyikük csak...

Nem csak az idősek vannak veszélyben! Két fertőzött tanár meghalt. Egyikük csak 32 éves volt

Magyarország kormánya az oltással első körben az idősebbeket célozza. Úgy gondoljuk, hogy ők nagyobb veszélyben vannak, mint egy fiatal szervezet. Sajnos Varsóból tragikus jelentések érkeztek. Koronavírus jelent megy egy iskolában. Két ottani tanár vesztette életét. Egyikük csupán 32 éves volt.

Lengyel barátaink is úgy gondolják, hogy az idősebbek élvezzenek prioritást, ami az oltást illeti. A miniszterelnök tanácsadója szerint hamarosan 30.000 új fertőzésre számíthatnak.

Idősebb honfitársaink 20 százaléka belehal a COVID fertőzésbe. Velük kell kezdenünk az oltást, ugyanis itt legalább tudjuk, hogy miért harcolunk.” – nyilatkozta Andrzej Horban professzor.

A professzor szerint a harmadik hullámban a fertőzések száma az optimista forgatókönyv szerint 20.000 körül lesz, a pesszimista változat szerint a lakosság fele.

A legutóbbi varsói jelentések szerint nem csak az idősek tartoznak a kockázati csoportba. A koronavírus ne kímél senkit. Egy tanár és egy általános iskolai igazgatóhelyettes halt meg a fertőzés következtében.

A 32 éves tanárnál február 20-án diagnosztizálták a koronavírus-fertőzést és 5 nappal később bele is halt. A létesítmény működését március 12-ig szüneteltetik.

Egy 58 éves igazgatóhelyettes is meghalt Varsóban. A nő három hete már a kórházi ágyat nyomta.

26 tanárt és 6 komplett osztályt helyeztek karanténba. Abban az iskolában is felfüggesztették az oktatást. Egyelőre nem tudni meddig.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments