HomeCelebrityA trónok harca sztárja végre beadta derekát és feleségül vette különleges barátnőjét!

A trónok harca sztárja végre beadta derekát és feleségül vette különleges barátnőjét!

Emlékeztek még Gregor Clegane karakterére a Trónok harcából, aki hűségesen szolgálja Cersei Lannister-t? Nos kiderül, hogy ő mégsem annyira mérges és agresszív, mint a filmben, hanem nagyon is kedves személy a valóságban. Akinek már nagyon régóta van egy kedvese és nagy lépésre szánták el magukat.

Hafþór Júlíus Björnsson ugyanis feleségül vette barátnőjét, Kelsey Morgan Hensont, bizonyítva, hogy a méret nem befolyásolja azt, mennyire kemény az emberi szív. A férfi 205 centi, ezzel szemben felesége csak 157 centiméter.

Az egykori Trónok harca szereplő Instagramján jelentette be az örömhírt: „Nagy örömömre szolgál, hogy bemutathatom a feleségem, Kelsey Morgan Hensont!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) által megosztott bejegyzés,

Az esküvőjük nagyon meghitt volt, Izlandon került sor az esküvői ceremóniára, ami nem utolsó sorban Björnsson születési helye. Mindketten nagyon boldogok, hogy végre beteljesülhetett ilyen formában is a szerelmük.

Björnsson új felesége – a 28 éves kanadai lány – szintén megosztotta legboldogabb hírét Instagramján, és így szólt: „Hosszú várakozás után örülök, hogy ez a nagyfiú az egész életemet végigkíséri majd.”@thorbjornsson

„Szeretlek most és mindörökké, ígéretet teszek, hogy melletted leszek egy egész életen át.”

A pár 2017-ben találkozott egy bárban, amikor Henson megkérte Björnssont, hogy csináljanak egy közös képet. És ez volt az a pillanat, mikor elkezdtek ismerkedni.

Björnsson megnyerte a világ legerősebb embere címet, és a mai napig a testépítésnek és az edzéseknek, no meg gyönyörű feleségének szenteli életét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) által megosztott bejegyzés,

Nemrég feltárta napi edzésprogramját, ami nagyon brutális. Olyan súlyok felemelését foglalja magába, amit a legtöbben csupán csak egyszer szeretnének felemelni, hiszen olyan nehéz, hogy többször nem is lehetne megcsinálni.

Edzéseit elnézve most már tudjuk, hogy miért kapta meg a világ legerősebb embere címet. Reméljük, hogy kitartása nem lankad és még nagyon sok eredményt fog elérni a jövőben.

Most Popular

Recent Comments