HomeCelebrity14 ikonikus híresség, aki rengeteget változott a 90-es évek óta!

14 ikonikus híresség, aki rengeteget változott a 90-es évek óta!

Azok az emberek, akik a 90-es években születtek biztos, hogy emlékeznek azokra a színészekre, akik ikonikus filmekben játszottak abban az időben. Ilyen filmnek számított a Huncutka, Beethoven, A Dumb és Bumber, A Top Gun, Horrorra akadva és a többi. Azokban a filmekben a főszereplők még nagyon fiatalok voltak, sőt volt, aki még nagyon a tinédzserkorban járt, de mára már felnőttek. Most róluk készítettünk egy összeállítást, hogy lássátok mekkorát változtak néhány év leforgás alatt ezek a színészek és színésznők.

Kelly McGillis

Ő az a színésznő, aki az 1980-as évek végén, a Top Gun-ban és a Vádlottakban játszott.

Meg Ryan

Amerikai színésznő, aki játszott „A szerelem hálójában”, „A szerelem hullámhosszán” című filmben valamint a „Harra és Sally-ben”.

Alisan Porter

Emlékeztek még az 1991-es Huncutka című filmre, ahol ez a kis göndör hajú cserfes kislány játszik együtt James Belushi-val? Nos, már nagyon szép nővé cseperedett.

Christopher Castile

Ha te is nézted régen a Beethoven című vígjátékot, akkor biztos emlékszel a szemüveges Ted Newton-ra. Ha viszont így nincs meg, szerepelt még az „Egyről a kettőre” című sorozatban. A kis Christopher felcseperedett, ma már 38 éves.

Nicholle Tom

Ez a helyes színésznő is a Beethoven című filmben szerepelt, mint Ryce Newton. A színésznő ma már 40 éves is elmúlt.

Marlon Wayans

Marion a bugyuta filmek ikonikus alakja, aki többek között játszott már a „Horrorra akadva”, a „Ne légy barom, míg iszod a dzsúszod a gettóban” vagy a „Feketék fehéren” című filmben.

Matthew Lillard

Matthew előszeretettel játszik olyan karaktereket, akik vadak, antiszociálisak vagy izgága különcök. Nem egyszer láthattuk Freddie Prinze Jr.-al együtt játszani. Legismertebb közös filmjeik a „Scooby-Doo – A nagy csapat”, „A csaj nem jár egyedül” és a „Kapás van”.

Most Popular

Recent Comments