Zseniális ötlettel rukkolt elő egy cég – WC papírra nyomtathatod az exed képeit

Mindannyian tudjuk milyen túlesni egy rémes szakításon, főleg akkor, ha a partner galád módon meg is csalt bennünket. Nem elég, hogy nem vette a bátorságot, hogy szakítson, mikor úgy érezte egy másik illetővel akar lenni, de még önző módon el is titkolta a kis afférját. A legtöbb ember, ilyenkor elképesztően nagyot csalódik, ám a nők bosszúra, elégtételre vágynak ebben a helyzetben. Azt akarják, hogy az exüknek is legyen annyira kellemetlen, mint neki volt, mikor megcsalta vagy szakított vele. Persze mondhatnánk, hogy az élet és a karma mindent megold, ám előfordul, hogy nem akarnak annyit várni, hogy megleckéztessék őket.

Többen is bosszúszomjas tervet eszelnek ki, hogy ártsanak vele, mások viszont lehet azzal okozzák a legnagyobb fájdalmat, hogy szóra sem méltatják, s hidegen áttekintenek rajta. Minden egyes megcsalós kapcsolatban a hűtlen fél előbb-utóbb megpróbálja visszakönyörögni magát volt partneréhez, de ez nem mindig sikerül.

A Toilet Face egy zseniális terméket dobott nemrég piacra, aminek az a lényege, hogy a szemét exed fényképét rányomják a WC papírjukra, és te azzal végezheted el kisebb-nagyobb dolgaidat. Egyetlen tekercs ex képpel ellátott WC papír, közel 3200 forintba kerül. De nemcsak képet, hanem szöveget is csatolhatsz melléjük így még jobb a hatása. Ez egy olyan bosszú, amiről neki halvány gőze sincs, de te minden egyes fenéktörlésnél élvezni fogod a helyzetet. Ha flancolni akarsz és díszcsomagolásban szeretnéd, akkor nagyjából 800 forintos felárral teljesítik akaratod.

Ha békében váltál el az exedtől, vagy már túltetted magad a dolgokon, viszont van egy zsarnokoskodó főnököd vagy egy utálód, akkor az ő képüket is rányomtattathatod a papírdarabokra.

A cég egyedül annyit kér ügyfeleitől, hogy nagyon jó minőségű fotókat küldjenek el nekik emailben, hogy a lehető legjobb eredményt tudják elérni.

Nektek, hogy tetszik az ötlet? Kipróbálnátok?