HomeCelebrityVajna Tímeát Ibizán fotózták bikiniben - Megmutatta tökéletes alakját

Vajna Tímeát Ibizán fotózták bikiniben – Megmutatta tökéletes alakját

Andy Vajna özvegye barátjával nyaralt Ibizán. Az üzletasszony közösségi oldalára folyamatosan kerülnek fel a dögösebbnél dögösebb bikinis fotók, ám ez a mostani mindent visz.

Vajna özvegye levette lábáról rajongóit. Szerelmével, Zolival Formentera szigetén pihentek, ahol nagyon jól érezték magukat. A nyaralásról több fotót is posztolt követői számára, leginkább a férfiak legnagyobb örömére. Timi egy falatnyi vörös színű bikiniben pózolt. Megmutatta tökéletes alakját és nem utolsó sorban dekoltázsát is. Utóbbi képen Zolival együtt szerepel, bár ez nem vesz el semmit a dögös fotó értékéből. A kommentelők rendkívül elégedettek voltak és gratuláltak neki bomba alakjáért.

Timi épp egy hajó fedélzetén napozott, amikor párja lencsevégre kapta őt.

Az utazás azonban, nem volt teljesen felhőtlen. Egyik éjszaka ugyanis, kirabolták őket. Elvitték a pénzüket, ékszereiket, ruháikat, márkás táskáikat és cipőiket is. Továbbá, az irataikat sem hagyták ott a rablók. Mivel útlevelüknek is nyoma veszett, azt sem tudták hogyan fognak hazajutni. A pár a rendőrséget is értesítette, de a koronavírus-járvány miatt a helyszínelés nem történt meg. Vajna Timi közösségi oldalán figyelmeztette követőit arra, ha külföldön nyaralnak, akkor figyeljenek oda értékeikre, mivel a járvány miatt a betörések száma nagy mértékben megemelkedett.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments