HomeCelebrityTóth Andiról egy igen merész portfólió készült, ahol még a ruháitól is...

Tóth Andiról egy igen merész portfólió készült, ahol még a ruháitól is megszabadult!

Amióta Andi és Ádám egy párt alkotnak, Andi hihetetlen módon elkezdett kivirágozni. Eddig egyfolytában azt mondogatta, hogy nem tetszik saját magának, nem is osztott meg magáról egész alakos képeket, ám Ádám nagyon jó hatással van a lelkére is, mert azóta többször láthattuk már fürdőruhában. Most egy újabb fotózásra került sor, ahol bizony, ledobta a textilt. Íme a képek:

Sokan úgy vélik, hogy ez csak egy portfólió-frissítés. Hiszen Andi, és Csányi István összekötik a kellemest a hasznossal, míg Andiról egy frissebb és vonzóbb sorozat készül, addig a fotósnak egy nagyon jó referencia. A fiatal énekesnő nem bírta ki, hogy ne osszon meg jó pár képet rajongóival a közösségi oldalon. Rengeteg rajongójának leesett az álla, és sok bókot is kapott tőlük, aminek persze Andi nagyon örült.

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

A képek Tóth Andi Insta sztorijában voltak láthatók, amik természetesen még csak egyszerű képek, hiszen nincs rajta semmilyen effekt vagy filter. Ő nemes egyszerűséggel csak meg szerette volna mutatni a rajongótáborának, milyen újdonságra szánta el magát.

A fotók egyszerre voltak rettenetesen nőiesek és vonzóak is. Magától értetendően a fotós és segítői kihasználták, Andi adottságait, amit a jó istentől kapott. Ennek eredményeképpen, voltak olyan pózok és beállások, valamint ruhadarabok, amihez nem kellett felvennie melltartót Andinak.

A lentebbi fotón az látható, hogy Andi arcán nyüzsögnek a pókok, ami önmagában elég ijesztő, főleg, ha valaki nem szereti a pókokat. De ez a kép nagyon ridegre sikeredett, valószínű a smink és az arcjáték miatt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments