HomeInterestingTi emlékeztek még Veronikára a Való Világból? Szinte rá sem lehet ismerni...

Ti emlékeztek még Veronikára a Való Világból? Szinte rá sem lehet ismerni a valóságshow óta

VV Veronika, aki Mészáros Veronika néven látta meg a napvilágot 1991. július 18-án kezdetben pincérnőként dolgozott egy vendéglátó egységben, ám mivel azzal nem volt megelégedve munkájával, és nem bírta már elviselni, hogy apja folyamatosan bántalmazza őt, ezért a Való Villába menekült.

Miután bekerült a villába élete fenekestül felfordult és nem várt fordulatokat vett. Kezdjük ott, hogy a luxusbörtönben találta rá a szerelem Pittman Cristofel személyében, akiért oda meg vissza volt. Romantikus kapcsolatukról nem igen lehetett lemaradni, mert a kamerák minden mozdulatukat kísérték. Majd miután a VV Csabával folytatott párbaj során kiesett és ezzel véget ért villalakói léte és 93 nap után el kellett hagynia a játékot.

Miután az egésznek vége lett a két szerelmes úgy döntött, hogy összeköti életét és közös otthonba költözik. A kapcsolatuk viszont nem tartott sokáig, mert Cristofellel se veled se nélküled kapcsolat alakult ki, aminek fő oka a fizikai bántalmazás volt. Ettől a hírtől hónapokon át hangos volt a sajtó, majd egy nap végleg lezárták ezt a toxikus kapcsolatot. Ezután Veronika visszaült az iskolapadba és elsajátított a sminkelés és fodrászat minden csínját-bínját. Fontos számára a szépségápolás, mivel sohasem volt megelégedve magával, ezért amint annyi idős lett kés alá feküdt.

Annak ellenére, hogy elég visszafogott ember, többször olyan pletykák keringtek róla, hogy a testével keresi a kenyerét. Ezt az állítást fotókkal is alá tudták támasztani, ám ő kitartóan cáfolta, hogy ez igaz volna. Persze több “egykori vendége” állította, hogy ez igaz, ám ezt nem tudták semmivel sem bizonyítani. Ezek miatt romlott meg édesanyjával a viszonya, mivel ő egyetemi tanár, és többször is kellemetlen helyzetbe került miatta. Veronikának nagyon fontos a családja, ezért rosszul érintette, mikor családját is elővették.

Egy ideje nem lehetett róla hallani, aminek az volt az oka, hogy néhány évig kint élt Amerikában, és megismerkedett egy férfival, akitől gyermeke is született. Magyarországra visszatérve csak gyermekét hozta magával, és kivettek egy kedves kis lakást a belvárosban.

Legtöbb idejét a gyermek foglalta le, ami nem is csoda, de elmondása szerit tökéletesen érzi így magát.

Új képeit látva nem kizárt, hogy megint kés alá feküdt, mivel kicsit más lett az arcának megjelenése. Ti mit gondoltok?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments