HomeInterestingTeszt: Válaszd ki azt a képet, amelyik legjobban rád hozza a frászt...

Teszt: Válaszd ki azt a képet, amelyik legjobban rád hozza a frászt – Ezt árulja el rólad

Minden egyes ember érez magában szorongást, aggodalmat, félelmet, stresszt és még sorolhatnánk azokat a negatív érzéseket, melyek képesek hatalmába keríteni a lelket. Sokan aggódnak amiatt,hogy mások mit gondolnak róluk, vagy mert egyedül maradnak, esetleg kilátástalan és bizonytalan a jövő. Ezek természetesek, viszont nem szabad hagyni, hogy eluralkodjanak az ember felett, mert akkor nagyon nehéz napok, hetek, hónapok elé néz az illető.

Fontos, hogy ezeknek a démonoknak a leküzdésére különböző módszereket alkalmazz, például vedd körül magad a legjobb barátaiddal, keress olyan hobbit, ami nemcsak megnyugtat, hanem még szórakoztat is… és így tovább.

Ha téged is érdekel, hogy a lelked mélyén mitől is rettegsz igazán, akkor nem kell tovább várnod, ugyanis elhoztunk egy nagyon érdekes kis tesztet, amiből kiderül minden. Nincs más dolgod, mint rápillantani a lent látható képre és kiválasztani, hogy melyik az, amelyik a legjobban rád hozta a frászt.

Sikerült kiválasztani? Akkor itt vannak a válaszok:

1, Amennyiben az első képtől kaptál frászt, az annak a jele, hogy félsz attól, hogy elítélnek. A fejedben talán a leggyakoribb kérdés az, hogy “Mit fognak rólam gondolni az emberek?” Rengeteg energiát igényel, hogy mindenkinek megfelelj és ne kezeld rosszul a kritikát. Ahhoz, hogy túl tedd magad egy negatív eseményen 5 pozitívat kell átélni. Ne feledd el, hogy senki sem tökéletes így neked sem kellene azon stresszelned, hogy mit gondolnak rólad mások.

2, Ha a második kép ijesztett meg, akkor a saját érzelmi világod és állapotod miatt aggódsz. Félsz attól, hogy elveszíted magad felett a kontrollt. Nagyon úgy fest, hogy az életed telis tele van pszicho-érzelmi stresszel, ezért fontos, hogy jó sokat pihenj és relaxálj. Tökéletes ilyenkor olyan hobbit választani, ami nyugtat és egyben szórakoztat is, de a barátokkal való találkozás is nagyon sokat segíthet abban, hogy pozitív élményekben legyen részed.

3, Ha az ajtóban álló sötét alak rémisztett meg akkor te nagyon félsz a kudarcoktól. Félsz az előre nem látható fejleményektől, melyek meglepetésként érhetnek téged. Ne feledkezz meg arról, hogy a kudarc nem egy személy, akitől félni kell, hanem egy esemény. Ne hagyd, hogy bizonyos helyzetek negatívan befolyásolják a jövődet. Gondolj csak bele, hogy hány tudós és sikeres ember szenvedett a kudarctól, de mégis felálltak, leporolták magukat és mentek tovább. Ezért emlékezünk rájuk.

4, A negyedik árny egy nagyon alattomos félelmet szimbolizál, melynek több arca van. Elképzelhető, hogy félsz a magánytól, attól, hogy fontos embereket elveszítesz. Mindenki boldog akar lenni, ezért nem szabad leragadni egy negatív élménynél. Nagyon sokan tévesen értelmezik a “magány” fogalmát. Úgy gondolják, hogy ezt a szeretett ember távolléte idézi elő, pedig nem igaz ugyanis egy párkapcsolatban, nagy családdal, is lehet valaki magányos. Ez az érzés nem az emberek számától függ, hanem arról az állapotról, amiben érzed magad. Fordíts több figyelmet magadra a céljaidra és vágyaidra.

5, Amennyiben az utolsó, vagyis az 5. kép okozta számodra a legkellemetlenebb pillanatokat, akkor azt jelenti, hogy félsz a jövőtől. Ez a félelem azokra az emberekre is jellemző, akik nem tudják, mit jelent a veszteség. Igazság szerint normális attól félni, amit az ember nem tud előre tutira megjósolni, viszont az már problémát jelent, ha ez megakadályoz abban, hogy jövőbeli célokat és terveket készíts. Még ha hibázol is az életben, azok elmúlnak és ha valami nem működik azzal kapcsolatban max szép emlékeid lesznek de ennyi. Végezetül: akármi is történjen veled az életben vagy jó vagy rossz, azok úgy is elmúlnak és jön helyettük más.

Te melyik képet választottad?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments