HomeCelebritySzínészek, akik nem erre a pályára készültek, ám a sors közbeszólt

Színészek, akik nem erre a pályára készültek, ám a sors közbeszólt

A színészi pálya nem egyszerű dolog, már csak azért sem, mert az oda vezető út sem túl rövid. A sikerhez vezető pedig, még ennél is sokkal hosszabb. Számtalan színész volt már a történelemben, akinek egyetlen sikeres produkciója volt és ezzel be is fejeződött pályafutása. A befektetett kemény munka sajnos nem hozta meg a várt eredményeket.

Ugyanakkor az éremnek mindig két oldala van, így az is előfordul, hogy valakinek eszében sincs ezt a pályát választani, a sorsnak azonban, más tervei voltak. Ezek az emberek nem a színpadon vagy éppen a kamerák előtt képzelték el életüket, de talán nyugodtan mondhatjuk, hogy egy percig sem bánják azt, hogy így alakult. Bár nem mindannyian jártak képzésekre, sőt, például pincérből lettek hollywoodi hírességek, annyi biztos, hogy ennél jobban nem alakulhatott volna az életük. Cikkünkben eláruljuk, hogy kik azok a világhírű színészek, akik előzetes terveik ellenére, mégis a világot jelentő deszkákat választották.

Channing Tatum

Channing bármennyire is furcsa lehet, amerikai focistának készült. Ám némi gondja akadt a főiskolán, így kitették a szűrét. Kénytelen volt munkába állni, például egy Los Angeles-i klubban dolgozott, mint chippendale. A Steven Soderbergh által rendezett film éppen erről szól. A dögös Tatumnak még a terveiben sem szerepelt, hogy valaha színész legyen, de a vetkőzés és a tánc mellett modellkarrierbe fogott, ami elvezetett a színészi pályáig. Filmekben kezdett szerepelni, onnan pedig, már nem volt megállás.

Danny Trejo

Danny Trejo élete korántsem volt zökkenőmentes. Már fiatalon tiltott szereket használt, elkapták fegyveres rablásért, sőt, mint visszaeső bűnöző tizenegy évig raboskodott egy börtönben. A büntetés végrehajtási intézetben bokszolni kezdett, szabadulását követően pedig, edzői karrierbe kezdett. A színészeket edzette egy forgatáson, ahol a rendezőnek szemet szúrt nem éppen szokványos külseje és fel is ajánlott neki egy szerepet A szökevényvonat című filmben.

Evangeline Lilly

Lilly karrierjét egy egyszerű séta indította el, amikor egy modellügynökség embere felfedezte őt. Nem igazán fűlött a foga a modellkedéshez, ám úgy gondolta, tanulmányainak finanszírozásához kereshet egy kis pénzt. Végül a modellkedésből nem lett semmi, de reklámokban kapott néhány szerepet. Ezt követően kisebb tévés produkciókban szerepelt, a valódi áttörést azonban a Lost című sorozat jelentette számára, amiben Kate-et alakította.

Johnny Depp

Depp soha, de soha nem akart színész lenni, sőt, napjainkban is utálja a hírnevet. A háromszor is Oscar-díjra jelölt színészt tizenöt éves korában kiették az iskolából. Johnny mindig is zenész szeretett volna lenni, több együttese is volt. Los Angelesbe költözése után ismerte meg Nicolas Cage-et, akinek unszolására tett egy próbát, mint színész. Szeretett volna több pénzt keresni, hogy beteljesítse álmát. A zenélésből végül színészet lett, a Rémálom az Elm utcában című filmben nyújtott alakítása tette fel.

Charlize Theron

Charlize nemhogy nem akart színész lenni, semmi másra nem vágyott, mint táncolni. A tánc volt az élete, szeretett volna ezzel foglalkozni. A sors azonban, nála is közbeszólt. Megsérült a térde, így modellnek állt. Egy tehetségkutató ügynök figyelt fel rá, méghozzá egy bankban, ahol Theron jelenetet rendezett azért, mert nem fizettek neki. Aztán jött minden magától, ő is Hollywood egyik csillaga lett. Ezidáig három Oscar-jelölése volt. Az első 2004-ben, amit meg is nyert.

Mel Gibson

A Halálos fegyver sztárjának sem fordult meg a fejében, hogy a színészi pálya felé kacsingasson. Gibson megjelent a Mad Max színészválogatóján, de csakis azért, mert egyik barátját kísérte el, aki a főszerepre pályázott. Végül, valahogy mégis ő kapta meg helyette a szerepet. Azóta pedig karrierje szárnyalt, megszámlálhatatlan filmben láthattuk már és 1996-ban A rettenthetetlen című filmért két kategóriában is Oscar-díjat nyert. A legjobb film és legjobb rendezés szobrát vihette haza.

Jennifer Lawrence

Jennifer mindig is modell szeretett volna lenni, egyáltalán nem színésznőnek készült. Aztán kiderült, hogy a modellkedés nem az ő világa, az ügynökének viszont, támadt egy jó ötlete. Elküldte Lawrence-t néhány filmes meghallgatásra és láss csodát, színésznő lett belőle, méghozzá nagyon tehetséges színésznő. A Napos oldal című filmért mindössze huszonhat éves korában meg is kapta első Oscar-díját.

Ashton Kutcher

A nők bálványának kivételes esze van, így egyáltalán nem véletlen, hogy biokémikusnak tanult. Mivel Ashton nem egyszerűen csak okos volt, hanem rendkívül jóképű és dögös is, modellkedni kezdett. Hatalmas sikernek örvendett a párizsi és milánói kifutókon, amiken Calvin Klein kollekcióit népszerűsítette. Itt azonban, még nem állt meg, valami újdonságra vágyott. Ezen felbuzdulva elment néhány meghallgatásra. Nemsokára szerepet kapott az Azok a ’70-es évek show-ban. Ő játszotta el Kelso karakterét. A többi pedig, már jött magától és mostanra szinte nincs olyan ember a világon, aki ne ismerné a nevét.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments