HomeInterestingSzerencse vagy balszerencse? Válás közben nyerte meg a lottóötöst ez a férfi,...

Szerencse vagy balszerencse? Válás közben nyerte meg a lottóötöst ez a férfi, feleznie kellett a feleségével…

A válás önmagában is egy sajnálatos esemény. Megfogadjuk a másiknak a sírig tartó szerelmet és hűséget, majd egy papírral végleg véget vetünk mindennek… Szomorú. Na de néha azért előfordulhat, hogy valaki jól jön ki a helyzetből. Túl jól..

Rich Zelasko detroiti férfi. Épp a válása kellős közepén volt, amikor szerencséjére 30 millió dollárt nyert. Ez átszámítva körülbelül 8,3 milliárd Forint.

A gond csupán az, hogy a válás még folyamatban volt és nem lett hivatalosan lezárva az “ügy”, így papíron a férfi még együtt volt a exfeleségével. Ez azt a balszerencsés helyzetet hozta magával, hogy a fellebviteli bíróság megállapítása szerint fele-fele arányban osztoznia kell a feleségével a nyereményen.

 

Mary Beth Zelasko a bíróság döntésének értelmében négymilliárd forintnak megfelelő összeget tudhatott magának, annak ellenére, hogy már két éve külön élt férjétől.

A Mega Millions nevű szerencsejáték szelvényével nyerte a férfi az összeget.

Ez az esemény egyébként 2013-ban történt. A válást viszont csak tavaly mondták ki. Az elhúzódott procedúra részben a nyeremény miatti vitáknak és osztoszkodásnak volt köszönhető. A milliárdokért folyó harc a fellebviteli bíróságon folytatódott tovább.

A férfi ügyvédje azzal érvelt, hogy “Richnek volt szerencséje és nem Mary-nek” de a bíróság ezt másképp látta. A férfi legnagyobb pechére a nyertes szelvény még közös tulajdon.

Na persze itt milliárdokról van szó… Nem hiszem, hogy egy átlagembernek kevés lenne a 4 milliárd és mindenképpen 8-ra van szüksége. Nyilván ez az elvekről szól. Gondolhatjuk, hogy a válás a nyeremény ellenére sem menhetett zökkenőmentesen.

Ti mit gondoltok az esetről? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments