HomeCelebritySteiner Kristóf fürdés közben fényképezte le a férjét.

Steiner Kristóf fürdés közben fényképezte le a férjét.

Szinte nincs egy olyan ember sem, aki ne ismerné valahonnan Steiner Kristóf nevét. A Viva Tv-n műsorvezetőként dolgozó fiatalember, hamar belopta magát az emberek szívébe nyílt és barátságos természetével, remek műsorvezetésével. Később azonban megszűnt a TV így Kristófnak is mennie kellett. Több filmben is megfordult már, például szerepelt az Álom.net-ben, ahol Schneider Krisztián szerepét játszotta el, de ezen kívül az Argoban, A napfény ízében és a Rosszfiúkban is játszott. Mivel különleges hangja volt, ezért szinkronszerepeket is vállalt. Többek között ő volt az Inuyasha című anime sorozatból Sippó hangja, de a Döglött akták részeibe is kölcsönözte hangját. Sokan így emlékeznek rá:

Azóta nagyon sokat változott, de nemcsak külseje, hanem a nemekhez való vonzódása is. Régen még a lányokhoz vonzódott, de titkon tudta, hogy valahol az erősebbik nemhez is vonzódik. Miután beismerte másságát, Hét évig élt kapcsolatban Frenkó Zsolt színházi rendezővel, majd összejött egy izraeli orvossal Matan Attiassal, aki régebben modellként dolgozott. Kristóf és Matan 2011-ben összeházasodtak, amit élő egyenes adásban közvetítettek. Évekkel később 2016-ban úgy döntöttek elválnak.

Kristóf sokáig küzdött depresszióval és anorexiával ezért úgy döntött, hogy zarándok útra megy Indiába. Később megismerkedett jelenlegi férjével Nimrod Dagannal, akivel jelenleg is boldog házasságban élnek.

Idén augusztus 28-án ünnepelték első házassági évfordulójukat, és ahogy elnézzük képeiket nem is lehetnének ennél boldogabbak. Persze rengeteg ellenségük van, de több rajongójuk is kifejezte mennyire illenek egymáshoz, és jó őket ennyire boldognak látni.

A pár jelenleg Görögországban van azon belül is Methana városában, ahol Kristóf egy nagyon különleges képet készített szerelméről Nimrodról. Férje épp élvezi a szabadban való fürdőzést kinti fürdőkádjukban, és Kristóf ne bírta ki, hogy ezt a pillanatot ne kapja lencsevégre. A fotó fel is került az Instagramjára, amire már 1027 kedvelés érkezett. A következőket írta a képhez:

“Van egy sellő a kádamban – valahogy sikerült kifognom!”

Íme az ominózus kép:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kristóf Joseph Steiner (@whitecityboy) által megosztott bejegyzés,

Annak ellenére, hogy nagyon sokan a kapcsolatuk ellen voltak ők mind a mai napig békességben és boldogságban élnek.

Elhoztunk még róluk pár képet, ami a köztük lévő harmóniát igazolja:

Ez a kép például Portugáliában, Lisszabonban készült róluk, még áprilisban.

Ennél a képnél pedig nincs szükség szavakra, hogy megértsük tényleg nagyon szeretik egymást.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments