HomeInterestingSokkot kaptak a kórházi dolgozok, miután megszületett a rekord méretű baba.

Sokkot kaptak a kórházi dolgozok, miután megszületett a rekord méretű baba.

Egy gyermek születése mindig hatalmas áldás, hiszen nem egy olyan nő és férfi van a világon, aki nemzésképtelen. Amikor egy párról kiderült, hogy nem lehet gyermekük depresszióba zuhanna, ám úgy határoznak ez nem állíthatja meg őket abban, hogy családot alapítsanak. Ekkor jön szóba az örökbefogadás. Cikkünk főszereplői, Jennifer és Eric Medlock sokáig azt hitték, hogy nem lehet gyerekük, mert nagyon-nagyon sokáig próbálták összehozni első szülött babájukat. Szerencsére az élet küldött nekik pozitív energiát és sikerült Jennifernek teherbe esni és megszülnie Annabellet. Akkor érte őket az óriási meglepetés, mikor kiderült, hogy másodjára is sikerült teherbe esnie.

Egy petefészekben fellépő betegség miatt gondolta azt, hogy nem fog soha többet teherbe esni. Egy nap azt hitte, hogy újra cisztája van, ám a nőgyógyásza azt mondta neki, hogy valójában terhes és egy új élet növekszik benne. Az orvosai egyébként sokáig azt hitték nem lehet másodjára terhes anélkül, hogy ne esne át termékenységi kezelésen. Jennifer és férje nem akarták feladni a küzdelmet ezért csak imádkoztak és imádkoztak azért, hogy újra babájuk szülessen. Amikor kiderült, hogy természetes úton lett várandós, orvosai teljesen ledöbbentek. Hónapokkal később pedig életet adott kisfiúknak, Alinak.

A szülés nem volt egy egyszerű procedúra, hiszen a jelek alapján arra következtettek, hogy minden a legnagyobb rendben fog zajlani. Jennifer gondolta, hogy születendő fia nehezebb lesz, mint lánya, mivel ő akkor 4 kilogrammal jött világra. De ami a szülőszobában történt arra sem a szülők, sem a kórház alkalmazottai nem voltak felkészülve.

Az orvosok látták, hogy Jennifer nem tudja természetes úton megszülni a babát ezért azonnal bevitték őt a műtőbe és császármetszést végeztek el rajta, hogy megszülethessen a gyerek. Amikor az orvosok meglátták a csecsemőt felkiáltottak: “Úristen.” Kiderült, hogy azért döbbentek meg, mert Ali, 6,4 kilogrammot nyomott a mérlegen. Ez egyébként azt jelenti, hogy kétszer olyan nehéz volt, mint egy átlagos újszülött. Annak ellenére, hogy a Medloc család is ledöbbent, hálásak voltak az orvosi és nővér csapatnak, mert ilyen jól végezték a munkájukat.

Az ápolók megállapították, hogy a gyermek összességében egészséges, csak alacsony vércukorszintje és vérlemezke száma volt. Ennek köszönhetően a kisfiúnak egy teljes hétig kellett az intenzív osztályon lennie.

Jennifert és Ericet egyáltalán nem érdekelte, hogy milyen nagy lett másodszülött gyermekük, annyi hátránya vagy 6,4 kilós súlyának, hogy már most 3-as pelenkát kell neki venni és akkora babaruhákat kell vásárolni neki, amekkora egy hat hónaposnak kellene. Az édesanya szülei a gyermek méretéből adódóan azt gondolják, hogy ez biztos valami égi jel és őt valami nagy dologra teremtette a jó isten.

Ti mit gondoltok a kis Aliról? Nektek van gyermeketek? Ő mekkora súllyal született?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments