HomeCelebritySarka Kata szőke lett, és csodálatosan áll neki ez a hajszín!

Sarka Kata szőke lett, és csodálatosan áll neki ez a hajszín!

Sarka Kata, minden egyes alkalommal egyre gyönyörűbb és gyönyörűbb közösségi oldalon megosztott képein, és minden egyes alkalommal szép és különleges frizurákat tudhat magának. Bár eredeti hajszíne barna, ez nem gátolja meg őt a kísérletezésben.

2017-ben egy újdonsággal lepte meg rajongóit, ugyanis új frizurával jelentkezett be Instagram oldalán. A hosszú barna haját egy leheletnyit levágatta ám 2018 januárjában megint beújított. A téli hónapokban közzé tett egy képet, ahol egyértelműen látszik, hogy frufrut vágatott magának. Ez egy merész döntés volt tőle, de rajongói egyetértettek vele, hogy ez a stílus is nagyon jól áll neki.

Ez a frizurája még a tavalyi évből való:

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Nem tudjuk, hogy Kata milyen indíttatásból vágatta le hosszú loknijait, lehet a válás is közrejátszik, de erre semmilyen bizonyíték nincs. A mi véleményünk az, hogy olyan jellegzetesen szép arca van, hogy neki bármilyen frizura jól áll. A frufru csak egy a sok stílus közül, ami meglehetősen jól kiemelte arcvonásait.

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Azóta megnövesztette és egész sokáig kitartott hosszú barna haja mellett. Még a legutolsó Magyarország Szépe versenyen is a jól megszokott fazonban jelent meg és adta át a díjakat. Ám nemrégiben posztolt egy olyan képet, szintén Instagramjára, ahol már szőke hajjal pózol a kamera előtt. A kép a verseny sajtótájékoztatóján készült róla, és teljesen sokkolta rajongóit, persze jó értelemben. Csak nem értették mi ez a nagy változás.  Nem lett teljesen szőke, csak szőke melírok kerültek barna hajába. Véleményünk pedig az, hogy nagyon is jól áll neki ez a szín.

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

A kommentelők közül többen hiszik, hogy a változások Rogán Cecíliának köszönhetők, hiszen a két nő sülve-főve együtt van. Lehetséges, hogy társra leltek egymásban és mindenben próbálják egymást motiválni. Egyet leszögezhetünk, ha ők ketten feltűnnek valahol, akkor tuti, hogy olyan dologgal rukkolnak elő, ami új és korszakalkotó. Mióta Sarka Kata felhagyott a médiában való közszerepléssel, sikeres üzletasszonnyá vált és mindenkinek bebizonyította, hogy igenis van így is idő a barátokra, a gyerekere és a munkára egyaránt.

Magyarország Szépe (@missworldhungary) által megosztott bejegyzés,

Sokan nem is tudják, de egyszer Katának volt már hasonló árnyalatú a haja, ám akkor még nem kapta fel őt ennyire a média, mint manapság.

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Bár ez a fazon és szín is tökéletesen állt neki.

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Nem tudunk olyan stílust, fazont vagy színt, ami ne állna jól neki. Ez lehet, hogy amiatt van, mert tudja, hogyan viselje különböző hajkoronáit.

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Göndör hajjal még angyalibban néz ki az arca..

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments