HomePeopleŐk a legszebb modellek, akikről fénykép készült a rendőrségen

Ők a legszebb modellek, akikről fénykép készült a rendőrségen

Az élet nem mindenki számára egyszerű, de legnagyobb különbségeinket hibáink jelzik, sőt, tovább megyek azok a tetteink, amik miatt végül a rendőrségen kötünk ki vagy éppen bűnöző lesz belőlünk. A szegénység, a bánat olyan dolgokra késztethet vagy sodorhat minket, amikről nem is gondolnánk, hogy képesek vagyunk megtenni. Persze ne értsetek félre, nem arra akarunk buzdítani titeket, hogy lopjatok, csaljatok vagy valami még rosszabbat tegyetek, pusztán tényeket közlünk a való életből.

Tudjuk, hogy színészek, sportolók és még sorolhatnánk a hírességeket, akiknek meggyűlt a baja az igazságszolgáltatással és ez alól a modellek, szépségkirálynők sem kivételek. Cikkünkben olyan nőket mutatunk nektek, akik nemcsak gyönyörűek, hanem piszkosul ravaszok is, akik életük során bizony nagy bajba kerültek és a rendőrségen kötöttek ki. Van a listában ittas vezetés, betörés és illegális szerek használata, árusítása is. Tudd meg, milyen tettekért tartóztatták le a világ legszebb bűnözőit.

Jennifer Jensen

Jennifer szépsége kétségtelen, ám múltja egyáltalán nem makulátlan. 2011-ben, Floridában tartóztatták le ittas vezetésért.

Angela Coates

A jól ismert modellnek is meggyűlt a baja az igazságszolgáltatással, de még ebből is jól jött ki. A rendőrségi nyilvántartásba vett fotója ugyanis hatalmas sikernek örvendett az interneten. A 24 éves Angela egyébként a Jet Magazine modellje volt. Coates 2014 augusztusában rendbontásért került a sittre az amerikai Georgia államban.

Stephanie Beaudoin

Talán a legtöbben ki sem néznénk belőle, de Stephanie a kanadai Victoriaville-ben több, mint negyven házba tört be és rabolta ki azt. Mindez még tinédzser korában történt egy vele egykorú bandával. A Montreal Journal 2014-ben tett közzé róla egy bikinis fotót, amelynek láttán az olvasók és a Facebook felhasználói “Az Új világ legdögösebb bűnözőjének” nevezték.

Lindsey Evans

Evans 2008-ig modell és szépségkirálynő volt és egy bakiból kifolyólag vitték be a rendőrségre. Miss Louisiana Teen egy kávézóban tartózkodott, majd az épületet elhagyta ugyan, de pénztárcáját az asztalon felejtette. Amikor a dolgozók belenéztek, hogy vajon kié lehet a tárca, a személyes adatok mellett rábukkantak egy kis zacskó zöld valamire. Amikor Lindsey visszament érte, már a rendőrök fogatták őt és illegális szer birtoklása miatt le is tartóztatták. Ebből kifolyólag elvesztette korábban megszerzett királynői koronáját, ám később modellkedni kezdett és a Playboy-ban is megmutatta magát.

Sara Jean Isbister

Sara nemcsak egyszer kényszerült a rendőrségre, hanem 2010 szeptemberétől kilencszer tartóztatták le őt. Minden alkalommal illegális szerek birtoklása miatt.

Angie Sanclamente Valencia

A kolumbiai nő szépségkirálynő volt, majd fehérnemű modellként kereste a kenyerét, de még, ha ez nem lenne elég, akkor illegális szereket árusított, sőt, ő volt a hálózat egyik legnagyobb embere. Dél-Amerika és Európa között szállította az árut és saját kartellt is létesített. Csapata modell ismerőseiből állt össze, így a dögös lányok terítették az árut a két kontinensen. 2010-ben azonban ennek vége szakadt, ugyanis a rend őrei lecsukták őt. Három évet kellett börtönben töltenie abból a hatból, amit a bíróság kiszabott rá.

Meagan Simmon

Meagant 2010-ben tartóztatták le, de nem is ez a legérdekesebb, hanem az, ami ezután történt vele. A róla készült rendőrségi fotót imádták az internet használói, sőt, egy weboldal hirdetési célokra is felhasználta azt. A fiatal nő perre is vitte a dolgot, hiszen megsértették személyiségi jogait és ezért kártérítést követelt, amit később meg is kapott. Meagan mára négy gyermek édesanyja, de akkora rajongótáborral rendelkezik, hogy többen azt is felajánlották neki, hogy kifizetik számláit és annyian szerették volna élőben látni, hogy abba a városba is ellátogattak, ahol él.

Lorena Tavera

Lorenát 2008-ban Miss El Pasonak választották, aztán lopáson kapták. A csinos lány egy drága pólót szeretett volna észrevétlenül kivinni egy üzletből, de a dolgozók résen voltak és meghiúsították az akciót. Rendőrt hívtak, mivel értékes ruhadaraból volt szó, így Lorenát le is tartóztatták.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments