HomeImageNézd meg hogy ülsz, elmondom ki vagy.

Nézd meg hogy ülsz, elmondom ki vagy.

A testbeszéd sok mindent elárul rólunk. Minden mozdulatunk, megnyilvánulásunk a személyiségünkből ered. A legújabb felfedezések alapján a kutatók azt állapították meg, hogy az ülési pózunkból, helyzetünkből  pontos leírás adható rólunk.Nézd meg te hogy ülsz, és olvasd el a rád leginkább jellemző dolgokat. Mond meg te, mennyire igaz.  

1.Ha te így ülsz bájos, és erős személyiséggel rendelkezel. Nem túl kitartóak. Könnyedén barátkoznak, és alkalmazkodóak. Befolyásolhatók, és a problémáktól elvárják, hogy maguktól megoldódjanak. 

2.Aki így ül, az általában kreativitásban és ötletekben gazdag. Mernek nagyot álmodni. Barátságos és vidám személyiséggel rendelkeznek. A társaságban ő az a személy aki mindenkivel megtalálja a közös hangot. Nem tudsz vele nem kijönni. Szeret utazni, és kirándulni.

3.Nem túl jó koncentrációs készséggel rendelkeznek. Mindenük a kényelem. Nem szeretnek erőfeszítéseket tenni. Mindig a biztos utat választják. Másoktól várják a megoldást. Ők szeretnek az részletekkel bíbelődni.  

4.Áldozatkész, intelligens ember. Mindenük a pontosság.  Azok a személyek, akik ezt a pozíciót kedvelik nyitottak és egyszerűek. Ezért sem szeretnek nyilvánosan érzéseket kifejezni.  

5.Ők a terv szerit élők. Szeretnek mindent pontról pontra megtervezni, és azt úgy is csinálni. Nem kapkodnak, biztosan és ráérősen végzik a munkájukat. Makacs, rettentően ragaszkodik az elképzeléseihez. Ők önmegtartóztatóak és elsőbbséget élvez megjelenésük. Ám ők kicsit bizonytalanok is!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments