A nem testi megcsalás 8 típusa

7599

Amikor hűtlenségről van szó, a legtöbb embernek a testi kapcsolatok jutnak eszébe. Azonban a megcsalásnak léteznek nem fizikai formái is, amiket az alábbiakban össze is gyűjtöttünk.

1. Túl közeli barátságot ápolsz egy ellenkező nemű baráttal.
Egy bizonyos határon belül normális, ha vannak olyan barátaid, akik ellenkező neműek, ám ha már annyira közeli kapcsolatot ápolsz velük, hogy a partnered úgy érzi többről van szó, meg kell beszélnetek a dolgot.

2. Flörtölsz online is és offline is.
A közösségi oldalakon is ugyanúgy lehet flörtölni, mint a való életben. Ezek károsak a kapcsolatodra nézve, ugyanis idővel érzelmileg eltávolíthatnak a párodtól.

3. Túlságosan telefonfüggő vagy.
Sajnos sokan vannak, akik reggel előbb nézik meg telefonjukat, mint hogy “Jó reggelt”-et köszönjenek annak, aki mellettük fekszik. Ez egy “oly közel, de mégis oly távol” típusú kapcsolat jellemzője lehet.

4. Másoknak panaszkodsz a párodról.
Ha megbeszéled vagy tanácsot kérsz a problémákkal kapcsolatban a családtagjaidtól vagy barátaidról, az teljesen rendben van.
Ami gond, hogy napi szinten, mindenkinek elpanaszolod a magánéleti gondod.

5. Átlépsz egy bizonyos határt egy idegennel.
Ez hasonló a 2-es pontban leírtakhoz. Például ha találkozol egy másik férfival/nővel egy bárban, flörtöltök, esetleg olyasvalamit nyújt, amit a kapcsolatodban nem kapsz meg, az annak lehet a jele, hogy valami nincs rendben közted és a párod között. Ilyenkor érdemes elgondolkodnotok azon, hogy hogyan tovább.

6. Másokkal álmodsz
Könnyen lehet, hogy álmodtál már olyat, amikor egy másik partnerrel volt közeli viszonyod… nyilván utána elgondolkoztál, hogy ez megcsalásnak számít-e.
Nincs azzal gond, ha egyszer-egyszer vannak ilyen álmaid, de ha rendszeresen, akkor valami más dolog állhat a háttérben, amin mindenképp érdemes elgondolkodni.

7. Nem mondasz igazat az anyagi helyzeteddel kapcsolatban.
Azt mondják, hogy egy kapcsolat bizalom nélkül olyan, mint egy autó üzemanyag nélkül. Sokan vannak, akik eltitkolják a fizetésüket vagy anyagi helyzeteiket. A probléma ezzel az, hogy valószínűleg idővel ki fog derülni és akkor meginog a másikban a bizalom és elgondolkozik, hogy mi másban hazudhattál még neki.
A legjobb, ha mindig őszinték vagyunk egymáshoz!

8. Nem állsz ki a partnered mellett.
Egy párkapcsolat ideális esetben olyan, mint egy csapat. Mindig ki kell állnotok egymásért és mindig segítenetek kell egymást.
Ha ez nem így van, valószínűleg hiányoznak a kapcsolathoz szükséges alapvető érzelmek.

SHARE
Previous articleÍgy nézne ki 11 kedvelt világsztár, ha egy karakteres vonásuk megváltozna!
Next article21 vicces kép, ahol az emberek szó szerint értelmezték ezeket az utasításokat.