Neked van két gödröcske a derekadon? Ha igen, akkor te is különleges ember vagy

790

Minden ember szeretne egyedülálló lenni, ám nem mindenki tűnik ki a tömegből, sőt nem mindenki hívja fel magára a figyelmet pusztán a tekintetével vagy a kisugárzásával. Sokan feltűnő ruhákban sminkkel, hajjal próbálják ugyanazt a hatást elérni mindhiába, mert a legtöbben a kivételes testi jegyeket részesítik előnyben.

Szakemberek úgy gondolják, hogy bizonyos külső védjegyek különlegessé és egyedivé teszik az embereket, úgymint az arcon lévő mosoly gödröcskék vagy a derék hátsó részén lévő bemélyedések. Az előbbi angyali és ártatlan külsővel ruházza fel az embert, amitől minden pasi odáig van. Na de, mit is rejt az utóbbi, vagyis a hátsó két gödröcske és hatással van-e az egészségi állapotra?

Erről azt kell tudni, hogy nem csak a nőknek, hanem a férfiaknak is van. Szóval mindkét nemnek megvan ez a sajátossága. A nőkét Vénusz, a férfiakét pedig Apolló gödröknek hívják. Sajnos nem mindenkinek adatik meg, hogy efféle gödröket viseljen a derekán, sőt nem is lehet diéta vagy sportolás útján előhozni.

Ezek a pontok a medence valamint két csont találkozásánál alakulnak ki. Mivel senki sem ugyanolyan ezért nem lehet mindenkinek.

Csupán egyetlen dolognak köszönhetik az emberek, hogy efféle gödrökkel rendelkeznek az pedig nem más, mint a genetika. Azon emberek, akik alacsony testzsír-százalékkal rendelkeznek hajlamosabbak arra, hogy ilyen egyedi jegyeket hordozzanak a testükön. Szakértők szerint ezek a bemélyedések a jó vérkeringés és a kitűnő egészségi állapot jelét mutatják.

Egyes tanulmányok szerint azoknak az embereknek, akiknek ilyen “lyukak” ékesítik a hátukat sokkal jobban és könnyebben érnek el a csúcsra, fizikai együttlét során. Ez a jó medencetájék keringésnek köszönhető. Nem utolsó sorban a férfiak szemében ez egy nagyon-nagyon vonzó jegy, amit hosszú perceken át tudnának nézni.

Neked vannak ilyen gödrök a derekad hátsó részén? Ha igen, akkor te is különleges vagy.