HomeInterestingMegkérdezték a nőket, mi kell nekik egy kapcsolatban. Íme a 10 legfontosabb...

Megkérdezték a nőket, mi kell nekik egy kapcsolatban. Íme a 10 legfontosabb dolog

Néhány nappal ezelőtt arról írtunk, hogy mik azok a külső védjegyek, amiket a férfiak imádnak a női testen. Olyan pontok kerültek bele cikkünkbe, mint a természetes arc, kócos, reggeli hajkorona, mezítlábas közlekedés és még sorolhatnánk. A mai cikkünkben viszont a női nemnek kedvezünk ugyanis összegyűjtöttük azokat a tényezőket, melyek számukra fontosak, de nemcsak a férfiban, hanem a párkapcsolatban is. Gondolunk itt olyanra, mint megjelenés, intelligencia, jó humorérzék, bizalom…stb. Ha téged is érdekel mi lapul még listánkban, gyere és tarts velünk.

1, Kölcsönös tisztelet

Egy nőnek igen is fontos tényező a kapcsolaton belül a kölcsönös tisztelet és megértés. Viszont nemcsak a személyiségének elfogadásáról van szó, hanem mindenről, ami őt körülveszi, legyen szó hobbiról, barátokról, kollégákról, családról…stb. Nyilván nem kell mindennel egyetérteni de megfelelően felépített érvekkel el lehet mondani a véleményt. Minden embernek, legyen szó nőről férfiról az a legfontosabb, hogy úgy bánjanak a másik felükkel, ahogy ők szeretnék, hogy bánjanak velük.

2, Intim kapcsolat

Egy kapcsolatban nem elég, ha a felek csak szeretik egymást, fontos, hogy legyen közöttük tűz és szenvedély is. Egy idő után a szerelem elmúlik, de a láng fenntartásával el lehet érni, hogy sokáig kitartson. És igen, a nők is szeretik a fizikai együttlétet, ám ők egy kicsit másképp, mint a férfiak. Míg az erősebbik nem képviselői érzelem nélkül is képesek kapcsolatot létesíteni, addig a nőnek kell, a felvezetés például a simogatás, ölelkezés, pusziszkodás…stb. Ha érzik, hogy fontosak és szépek a férfiak számára, akkor sokkal magabiztosabban fognak viselkedni még az ágyban is.

3, Humorérzék

Nincs is gyönyörűbb egy őszinte mosolyú nőnél, akinek még a szemei is mosolyognak. A férfiak imádják, mikor egy nő nevet, ám ezt csak úgy lehet elérni, ha a férfi jó humorérzékkel van megáldva a nő pedig érti a viccet. Ha valaki antiszociális, komor tekintetű, besavanyodott ember, az nem fogja tudni jobb kedvre deríteni a kiszemelt hölgyet. Természetesen nem arról van szó, hogy éjt-nappallá téve folyamatosan poénkodjon, de egy-egy esetet kezeljen jó humorérzékkel.

4, Megjelenés

Úgy, ahogy a férfiak megnéznek egy csinosan felöltözött hölgyet, úgy a nők is megnézik a jó megjelenésű férfiakat. Ezzel nincs is semmi probléma. Persze nem lehet mindenki igényének megfelelni, hiszen, ahogy már többször hangoztattuk a szépség szubjektív dolog – mindenkinek más jön be. Az viszont már teljesen más lapra tartozik, hogy az adott illető ápolt-e vagy sem. Nem kell divatdiktátornak lenni, de az ápolt kezek, fogak, szépen fésült, zsírmentes haj, kivasalt ruhadarabok már jó kezdésnek minősülnek. Az sem egy utolsó szempont ha a férfi odafigyel a testére is és nem hagyja el magát.

5, Romantika

A legtöbb ember azt gondolja, hogy a romantikához a gyertyafényes vacsora, virágcsokor, kis meglepetések vásárlása, holdfény alatti sétálás tartozik, holott ez nem igaz. Egy nő számára már az romantikus, hogy a férfi készíti el a vacsorát, berak egy filmet, amit mindketten szeretnek, csak úgy random elkezd vele táncolni a konyha közepén, vagy csak mélyen a szemébe néz és beszélget vele. Viszont tény, hogy akármilyen hosszú ideje is vannak együtt a felek, jó ha néha tartanak randinapot, ezzel is fenntartva a lángot.

6, Jó kommunikáció

A legtöbb férfi azt gondolja, hogy nehéz a nőkkel beszélgetni, holott ez nem igaz. A nők a párjukkal, kiszemeltjükkel nem pletykálni akarnak, hanem könnyed beszélgetést folytatni, aminek témája bármi lehet…. de tényleg bármi. Ha valaki nyitott egy önfeledt beszélgetésre, akkor csak úgy ugrálnak majd a témák között. Nem kell egyből a közös jövő felé elhajózni, elég ha megosztja miket szeret csinálni, milyen egyéni tervei vannak, vannak-e problémái…stb. Ha a mesélnivaló közben kölcsönös odafigyelés van, akkor az már nyert ügy.

7, Egzisztencia

Ééés eljutottunk a mocskos anyagiakhoz. Viszont ez tényleg egy fontos tényező, mind a női mind a férfi nem számára. A nők sokkal könnyebben és magabiztosabban terveznek egy olyan férfi mellett, akinek van saját, állandó jövedelme, aki szereti, amit csinál, aki nem ugrándozik évről-évre a munkák között. Nincs is annál kiábrándítóbb és lelombozóbb annál, mint mikor egy férfi várja, hogy a sült galamb belerepüljön a szájába, és a “lesz, ami lesz” elv szerint éli az életét.

8, Bizalom

Itt nem feltétlenül a fizikai bizalomról beszélünk, hanem inkább a lelkiről. Egy nő számára nagyon megnyugtató az a tudat, ha a feje tetejére áll a világa, a párja akkor is kitart mellette. Fontos számára, hogy amit szerelme megígér neki, az be is legyen tartva valamint, hogy logikus döntések szerint cselekedjen. Ezek összessége már egy olyan dolog, amire a nő tud építkezni.

9, Intelligencia

Nem arról beszélünk, hogy Albert Einstein szintű intelligenciahányadossal kell az adott férfinak rendelkeznie, hanem arról, hogy kifejti véleményét olyan témákban, amihez valóban konyít. Persze nincs semmi gond, ha akadnak témák, amikhez nem ért, hisz senki sem tökéletes és senki sem tudhat mindent. Nem szégyen, segítséget kérni olyan személytől, aki egy adott dologban otthonosabban mozog. Az önfejlesztés, olvasás, művelődés pedig kifejezetten vonzó tulajdonság.

10, Megértés

A kölcsönös megértés is ugyanolyan fontos egy kapcsolatban, mint a bizalom és a szerelem. Mindez azért van, mert a felek így tökéletesen tisztában vannak vele, hogy bármilyen probléma is legyen van mellettük valaki, aki meghallgatja őket, ha kell tanácsot is ad, de ha kell csendben ott ül mellettük és fogja a kezüket.

Egyetértetek?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments