HomeCrazyA lány aki olyanná vált amilyennek mások szerint lenni kéne.

A lány aki olyanná vált amilyennek mások szerint lenni kéne.

A népszerű blogger Chessie King egy kis túlsúllyal küzdőt, ám mára képes uralkodni magán. Betartja a diétája által előírt étrendet. Nem tartozik a topmodell alkatú lányok közé, de jól érzi magát a bőrében. Mivel volt ő ennél erősebb testalkatú is, ezért ma büszke az elért eredményre. Ám a kommentelők és követői nem kímélik.

– Utálom az ételt. Szeretem az ételt. ”

C H E S S I E K I N G (@chessiekingg) által megosztott bejegyzés,

Ám Chessie úgy döntött, hogy eleget tesz a “jó tanácsoknak” és olyanná válik amilyenné a követői szeretnék. Elkezdet képeket posztolni magáról, amit aztán a követői hűen kritizáltak. Így mikor megkapta, hogy nagy a hasa kijavítva a hibát újabb képet posztolt.

Bár ez sem volt elég jó. Ez után megkapta, hogy vastagok a karjai. Ezzel a hibával is megbirkózott.

A kérdésre, hogy “Most mit mondtok? ” a válasz az volt, hogy a lábai sem megfelelőek. Ez sem tűnt kijavítatlan hibának. Kérésük számára parancs.

De még ez sem volt jó. A szemöldök is hibásnak bizonyult.Azt mondták, túl bozontos. Hiba kijavítva.

De persze ez még itt nem ért véget. Jött a kritika a orrára, szemére, hajára és fenekére. A lány szorgalmasan javította a képeit, hogy végre megfeleljen a “világnak”.

Amikor már úgy gondolta, hogy tényleg mindenki számára megfelelővé vált akkor jött az üzenet, hogy tű kicsi a szája. A lány ezt is javította. Most boldogok vagytok, kérdezte.

Persze ez sem volt elég jó. Akkor is jöttek az üzenetek, hogy milyenné kellene válnia. A lány tehet bármit, soha nem lesz elég jó. A világunk egy kritizáló világ. Mástól várjuk, hogy tökéletes legyen, holott mi sem vagyunk azok. Nézzük meg mi lett Chessie-ből. Valóban ő lenne a tökéletes nő? Vagy a maga szépségében rejlik az igazi vonzereje?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments