L.L. Junior volt felesége többször is rosszul lett három éves fia temetésén.

2

Gyakorlatilag már egész Magyarország tudja, hogy néhány nappal ezelőtt örök nyugalomra helyezték L.L. Junior, eredeti nevén Lesi László Csaba és Hopp Csilla második gyermekét a három éves Lesi Dávid Laurentet. A temetésen megjelenő gyásznép fehér ruhában érkezett a szomorú napra, mivel Junioréknak ez volt a kívánsága.

A Fiumei úti sírkert zokogásoktól és jajgatásoktól volt hangos, mivel a család egyszerűen képtelen volt feldolgozni a tragédiát. Junior édesanyja, Fanni néni, többször is hangos sírásban tört ki és mikor meglátta a kisgyerek hófehér koporsóját elkezdte kiabálni a nevét.

Az asszony össze is rogyott Dávidka koporsója előtt és csak sírt. A mindene volt a kisunokája, és elképzelhetetlennek tartotta, hogy nélküle éljen tovább. Fanni nénit, a család próbálta vigasztalni, de mind hiába.

Fotó: Isza Ferenc

A bánatos nagymamán kívül volt még egy hölgy, aki szintén teljesen el volt keseredve. Ő ne más volt, mint a kisgyermek édesanyja, Hopp Csilla. A gyászoló édesanya rengetegszer csóválta a fejét a szertartás és a gyászmenet alatt, mert nem tudja feldolgozni, hogy soha többet nem ölelheti magához szeretett kisfiát, nem adhat több jó éjt puszit az arcocskájára és nem játszhat vele soha többet a játszótéren.

Junior és Csilla kapcsolata pont Dávidka születése után ért véget ám a gyermekeket közösen nevelték tovább. Annak ellenére, hogy a két szülő között nem volt mindig felhőtlen a viszony és a mostani tragikus eset csak még tovább súlyosbította a dolgokat, a temetésen egymást támogatták, amire óriási szükség volt. Csillát többször is elhagyta az ereje, jó párszor ájulás közeli állapotba került és Juniornak minden erejét összeszedve kellett a nőt támogatni.

Fotó: Isza Ferenc

A sajnos már csak egy gyermekes édesanya olyan rosszul viselte a részvétnyilvánításokat, hogy széket kellett neki vinni, mert többször megszédült és nem bírt megállni a lábain.

Egyetlen szülőnek sem kellene átélnie milyen, mikor saját tulajdon gyermekét temeti el! Ez a legtragikusabb dolgok közé tartozik,a mit soha senkinek sem kívánnánk, még a legnagyobb ellenségeinknek sem. Ez egy olyan gyász, mely életük végig elkíséri őket.

Őszinte részvétünk az egész családnak és a gyászoló szülőknek!

SHARE
Previous article17 szülő, akinek még van mit tanulnia a gyereknevelésről.