HomePeopleL.L. Junior volt felesége többször is rosszul lett három éves fia temetésén.

L.L. Junior volt felesége többször is rosszul lett három éves fia temetésén.

Gyakorlatilag már egész Magyarország tudja, hogy néhány nappal ezelőtt örök nyugalomra helyezték L.L. Junior, eredeti nevén Lesi László Csaba és Hopp Csilla második gyermekét a három éves Lesi Dávid Laurentet. A temetésen megjelenő gyásznép fehér ruhában érkezett a szomorú napra, mivel Junioréknak ez volt a kívánsága.

A Fiumei úti sírkert zokogásoktól és jajgatásoktól volt hangos, mivel a család egyszerűen képtelen volt feldolgozni a tragédiát. Junior édesanyja, Fanni néni, többször is hangos sírásban tört ki és mikor meglátta a kisgyerek hófehér koporsóját elkezdte kiabálni a nevét.

Az asszony össze is rogyott Dávidka koporsója előtt és csak sírt. A mindene volt a kisunokája, és elképzelhetetlennek tartotta, hogy nélküle éljen tovább. Fanni nénit, a család próbálta vigasztalni, de mind hiába.

Fotó: Isza Ferenc

A bánatos nagymamán kívül volt még egy hölgy, aki szintén teljesen el volt keseredve. Ő ne más volt, mint a kisgyermek édesanyja, Hopp Csilla. A gyászoló édesanya rengetegszer csóválta a fejét a szertartás és a gyászmenet alatt, mert nem tudja feldolgozni, hogy soha többet nem ölelheti magához szeretett kisfiát, nem adhat több jó éjt puszit az arcocskájára és nem játszhat vele soha többet a játszótéren.

Junior és Csilla kapcsolata pont Dávidka születése után ért véget ám a gyermekeket közösen nevelték tovább. Annak ellenére, hogy a két szülő között nem volt mindig felhőtlen a viszony és a mostani tragikus eset csak még tovább súlyosbította a dolgokat, a temetésen egymást támogatták, amire óriási szükség volt. Csillát többször is elhagyta az ereje, jó párszor ájulás közeli állapotba került és Juniornak minden erejét összeszedve kellett a nőt támogatni.

Fotó: Isza Ferenc

A sajnos már csak egy gyermekes édesanya olyan rosszul viselte a részvétnyilvánításokat, hogy széket kellett neki vinni, mert többször megszédült és nem bírt megállni a lábain.

Egyetlen szülőnek sem kellene átélnie milyen, mikor saját tulajdon gyermekét temeti el! Ez a legtragikusabb dolgok közé tartozik,a mit soha senkinek sem kívánnánk, még a legnagyobb ellenségeinknek sem. Ez egy olyan gyász, mely életük végig elkíséri őket.

Őszinte részvétünk az egész családnak és a gyászoló szülőknek!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments