Kulcsár Edináék gyereket várnak! Íme, itt az első fotó!

Kultcsár Edinát sokaknak nem kell bemutatni. Ám ha valaki nem tudná íme egy kis összefoglaló arról ki is ő.

A 27 éves magyar modell,műsorvezető és divattervező. Ő 2014-es Miss World Hungary amelynek világversenyén a koronázáskor első udvarhölgy és Miss Európa lett.Majd 2015-ben az Aktív és a Több mint Testőr című műsorban társ műsorvezetőként láthattuk.2016-ban indította saját mentorprogramját. Párjával együtt részt vett az Ázsia-Expressz Sárkány útja műsorban ahol az előkelő második helyen végeztek.

Komoly betegségérő számolt be a sajtónak. Ezért sem gondoltuk, hogy mostanában babavárás elé néz a modell.

„Tudtam, hogy valami nincs rendben. Kiderült, hogy POCS-em van, vagyis policisztás petefészek szindrómával küzdök, ami egy hormonális betegség. Drasztikus beavatkozást ajánlottak, de nem vállalkoztam rá”  -nyilatkozta nemrégiben.

Ám úgy néz ki csoda történ. Hisz Edina a betegsége ellenére, több év próbálkozás után, sikeresen teherbe esett. Ezt először a Best magazinnak árulta el, és mutatta meg gömbölyödő pocakját.  Majd instagram oldalán is megosztotta véleményét a rajongóival.

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

A szépségkirálynő maga ismerte be, az elmúlt időszakban felszedett jó pár kilót és, hogy keményen fog edzeni ennek leadásáért. A Bors már egy hete arról írt, más áll a súlygyarapodás hátterében. Bár a királynő akkor még tagadta, a dolgot most végre mindent beismert.

Add Comment