HomeCelebrityKulcsár Edina testhezálló ruhában mutatta meg gömbölyödő pocakját

Kulcsár Edina testhezálló ruhában mutatta meg gömbölyödő pocakját

A csinos kismama már túl van a terhessége felén, a magassarkú cipőt azonban még mindig könnyedén viseli.

Kulcsár Edina új fotón mutatta meg már igencsak nagy pocakját. A szépségkirálynő és férje, Szabó András Csuti két hónappal ezelőtt, tavaly novemberben jelentette be, hogy újra gyermeket várnak. A modell korábban bő ruhadarabokkal próbálta elrejteni rajongói elől gömbölyödő pocakját.

Most azonban ő maga mutatta meg. A baba nemét és nevét is igyekeztek eltitkolni. Egy babaváró buli keretein belül derült fényt arra, hogy a kis jövevény kislány és a Nina nevet fogja kapni.

Edinát a napokban egy betegség ledöntötte a lábáról, ennek ellenére folyamatosan dolgozik, mindennapjairól pedig továbbra is rendszeresen posztol a közösségi oldalain.

A modell-műsorvezető egy forgatásról készült képet posztolt magáról, amin egy szűk ruhát visel, amelyben még inkább kirajzolódik a pocakja.

Követői nem győzik dicsérni, hogy milyen gyönyörű kismama, illetve azt is csodálják, hogy képes még ekkora hassal is magassarkú cipőben dolgozni. Edina erre csak azt válaszolta, hogy csak a forgatás kedvéért vette fel, de egyébként még bírja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments