HomeInterestingKíváncsi vagy melyik a 3 legvonzóbb csillagjegy? Íme a válasz!

Kíváncsi vagy melyik a 3 legvonzóbb csillagjegy? Íme a válasz!

Sokan hisznek a csillagok állásában és a horoszkópok leírásában. Vannak, akik sok minden életüket érintő dolgot ezeknek tulajdonítanak, és megszállottan olvassák nap, mint nap, hogy mi várhat rájuk aznap. Sőt vannak, akiknél ez fontos szempont egy párválasztásnál is. Egy biztos, hogy maga az ezotéria létezik, annak ellenére, hogy rengetegen szkeptikusan állnak hozzá.

1.Skorpió

Skorpiónak az egyetlen nagy gondja, hogy mit gondol róla a környezete. Túlságosan is el van ezzel foglalva, és folyamatos megfelelési kényszerben él. Ennek az oka legtöbbször egy nem nem éppen rendezett családi háttér. Nagyon szeret vásárolni, talán túlságosan is, mindig a legújabb, legdivatosabb ruhákat szerzi be, a bolti személyzet pedig már névről ismeri őt. Nagyon fontos számára a külső, így mindig minden összepasszol rajta, ami egy külső szemlélő számára nagyon pozitív benyomást kelthet elsőre. Ahova megy, ott minden szem rászegeződik, és egyből a központba kerül a társaságban. Alapvetően nagyon magabiztos, üdítő és pozitív személyiség, és mivel csinos, ezért nagyon sok rosszindulatú emberrel és iriggyel találkozhat, ami sokszor a magabiztosságát is megingathatja.

2.Bika

A Bika nők szépségét sokszor istennőkhöz hasonlítják. Könnyen ujja köré csavarja a férfiakat és pillanatok alatt elkápráztatja. Nagyon magabiztos, tudja mit akar egy férfitól, mit vár, de cserébe tisztában van azzal is, hogy mit tud nyújtani. Imádja a luxust, és ezt nem is rejti véka alá. Nagyon fontos számára a pénz, és bármennyire is furcsán hangzik, de fontos számára, hogy a választottja biztos anyagi háttérrel rendelkezzen. Mindent megadjon neki, amit csak lehet. Viszont nem csak a pénz fontos számára, ugyanis elvárja párjától, hogy hűséges legyen, szeresse, és ezt ne csak anyagi javakban hozza a tudtára. Fontos számára, hogy fel tudjon nézni a férfira, és igazi nő lehessen mellette. A szerelemben nagyon kitartó és hűséges, és biztos, hogy őt nem fogjuk otthon sem látni melegítőnadrágban.

3. Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei leginkább az angyalokhoz hasonlítanak. Szépsége lenyűgöző, bájos és nagyon vidám, pozitív, aki harmóniában van önmagával. Fiatalos a külseje, nagyon szép bőre van, és rengeteget le tudna tagadni a korából. Úgy tűnik mintha soha nem akarna megöregedni. Remek beszélgető partner, kiváló hallgatóság, és nagyon figyel a másikra. Szereti a kalandokat, nagyon bátor és a kihívásoktól sem ijed meg. Nagyon szeret flörtölni, ami a magabiztosságának is jót tesz. Annak ellenére, hogy egy könnyed személyiség, nem egyszerű őt meghódítani. Nagyon értelmes, és ezt a férfiakban keresi. Rendkívül okos és intelligens, és ugyanezt keresi a párjában is.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments