HomePeopleKigúnyolták a gimiben - A vörös hajú, szemüveges srác ma már szívdöglesztő...

Kigúnyolták a gimiben – A vörös hajú, szemüveges srác ma már szívdöglesztő pasi

A tinédzser kor sokunkat megvisel, sőt, talán az egyik legnehezebb szakasz az életünkben. Dúlnak bennünk a hormonok, előjönnek a pattanások, esetleg a kellemetlen szagok és nem utolsó sorban elkezdjük bontogatni a szárnyainkat. A tinikor mindig nehéz, hiszen egy új világ nyílik meg előttünk, ez a lázadó korszak, amikor mindig nekünk van igazunk és a miénk az utolsó szó.

Ma talán már mosolygunk azon, miket megcsináltunk annak idején, de akkor úgy éreztük, ez a helyes. Igyekeztünk kiismerni saját magunkat és amennyire csak lehetett, feszegettük a határainkat. Befejezve az általános iskolát gimnáziumba vagy szakiskolába mentünk, ahol rengeteg embert ismertünk meg, akiknek egy része nagy hatással volt az életünkre, jó és rossz értelemben is. Viszont, ha még a külsőnk is különleges volt, akkor végképp nem volt könnyű dolgunk, ahogy posztunk hősének sem.

Egy fiatal, vörös hajú és szemüveges srác a Redditen osztotta meg történetét. Elmesélte, a középiskolában egyáltalán nem volt népszerű, sőt. Kinézete miatt nem voltak barátai, a lányokról pedig, még nem is álmodhatott, ugyanis rá sem néztek. “Úgy éreztem magam, mint egy különc” – fogalmazott.

Az élet azonban, számtalan meglepetést tartogat számunkra, ez alól pedig a tizenhat éves fiú sem volt kivétel. Az internetes fórumon közzétett egy előtte-utána fotót saját magáról, amellyel bebizonyította, hogy az lehet belőled, akit csak szeretnél. És, lám “miből lesz a cserebogár?”

Ha a két fotót szemügyre vesszük, olyan mintha két teljesen különböző embert látnánk, hiszen a fiatal srác egy cseppet sem hasonlít régi önmagára. Egy tizenhat éves, vörös hajú és szemüveges fiú helyett egy igazi dögös szívtiprót láthatunk.

Ma már nők ezrei rajonganak a szőke, ragyogó szemű fiatalemberért, akiről nem is gondolnánk, hogy négy évvel ezelőtt még korántsem így nézett ki.

Megdöbbentő a különbség, ugye?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments