HomeInterestingKiderült, hogy lehet férfi alsónadrágból szuper szájmaszkot készíteni - Íme a részletek

Kiderült, hogy lehet férfi alsónadrágból szuper szájmaszkot készíteni – Íme a részletek

A kialakult helyzet miatt az emberek tucatjával vásárolnak mind maszkot, mind kesztyűt, hogy megvédjék magukat és embertársaikat a koronavírustól. Van, akinél ugyebár tünetmentesen lezajlik az egész, ám van, aki nagyon nehezen birkózik meg vele. Amióta veszélyhelyzetet hirdettek hazánkban, azóta gyakorlatilag eltűntek a boltok polcairól a kézfertőtlenítők, a gyógyszertárakból és egyéb helyekről a szájmaszkok, no meg az orvosi kesztyűk.

Miután sokáig nem is lehetett számítani utánpótlásra, varrónők ezrei döntöttek úgy, hogy mosható szájmaszkokat fognak gyártani. Ehhez megszerezték a szükséges anyagokat és neki is láttak a varrásnak. Rengeteg maszkot sikerült készíteniük, amit áruba is bocsátottak és az emberek kapva kaptak a lehetőségen, hogy beszerezzék őket.

Azok az emberek, akik semmilyen úton-módon nem jutottak és nem is jutnak maszkhoz ne keseredjenek el, ugyanis az internet az egyik legcsodálatosabb dolog a világon, mely tele van újabb és újabb információkkal. A minap egy olyan videó, GIF került fel a világhálóra, melyben egy illető bemutatja, hogy férfi alsónadrágból is tökéletes szájmaszkot lehet csinálni. Még mielőtt bárki azt gondolná, hogy használt alsóról beszélünk, ki kell ábrándítsuk, ugyanis ezek tökéletesen tisztára mosott boxeralsók.

Amennyiben neked sem volt szerencséd és az összes maszkot elhappolták előled, vagy túl későn jutottál el gyógyszertárba és már nem maradt készleten, akkor ez a videó neked is segíteni fog, ugyanis pár másodperc alatt menő maszkot tudsz magadnak csinálni, csak egy férfi boxer kell hozzá, semmi más.

Íme a videó:

Na mit gondolsz? Kipróbálnád?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments