HomeInterestingKevesen tudják: Így segít a hajszárító a fogyásban.

Kevesen tudják: Így segít a hajszárító a fogyásban.

A legtöbb lány illetve nő nincs oda a saját megjelenéséért, mert sokan kövérnek érzik magukat. Nyilván az idő előrehaladtával egyre több és több felesleg gyűlik fel, ám az egészségtelen táplálkozás és a mozgáshiány is rásegíthet a kellemetlen hízó folyamatokra. Mivel sokan a stresszes, munkával teli és rohanós napok után már csak el akarnak nyúlni a kanapén, így kizárt dolog, hogy fogják magukat és lemenjenek a konditerembe.

Sokan életük során próbálkoztak már fogyi tablettával, testkarcsúsító ruhákkal, teákkal és egyéb készítményekkel, de mind hiába, mert a zsírpárnák egyszerűen nem akarnak eltűnni a testről. A nők esetében kritikus testrésznek minősül a comb, a hátsó, és a csípő, de előfordul, hogy a hasa kezd el valakinek nőni. A szakértők már nem egyszer bebizonyították, hogy a testmozgás 30, az egészségtudatos táplálkozás 70%-ban tudja befolyásolni a testalkatot és a zsírt.

Most viszont olyan új és állítólag hatásos trükkel álltak elő, ami hozzájárul ahhoz, hogy megszabaduljunk a felesleges zsírpárnáktól. Nyilván ez a verzió azoknak való, akik nem szeretnek kimozdulni, de valamilyen szinten fontosnak tartják a megjelenésüket. Nos, nem kell mást tenni, csak beszerezni egy kis gyömbért, no meg egy hajszárítót.

Ha te is szeretnél egy kicsit faragni a kilóidból, akkor nyugodtan próbáld ki te is az új módszert. Ehhez nem kell mást tenni, mint venni egy kevés friss gyömbért, lereszelni és 15 percig főzni. Ez után le kell szűrni, majd a reszeléket az érintett területre tenni. A gyömbéres folyadékba egy kendőt kell mártani és ugyanúgy az érintett testrészre kell tenni. Ha ez megvan, folpackkal körbe kell tekerni a testrészt és hajszárítóval legalább 15-20 centis távolságból fújatni.

Köztudott, hogy a magas hőmérsékleten való tartózkodástól az ember akarva-akaratlanul is elkezd izzadni, így eltávolítja a szervezetéből a salakanyagokat és a felesleges vizet. Pontosan ebben tud neked segíteni a fent említett hajszárítós trükk, ugyanis a gyömbér alapjáraton csíp, így az ember izzadni kezd tőle. Ha ezt egy adott területre teszed és becsomagolod, majd hőnek teszed ki, akkor beindul a fogyás. Nyilván ezt a módszert ne elegendő csak egyszer alkalmazni, így a gyors és látványos eredménye lérése érdekében célszerű minden nap alkalmazni.

Ha követed az utasításokat, és elég gyakran használod, akkor biztos lehetsz benne, hogy meg lesz a kívánt eredmény. Neked mi a véleményed? Melyik táborba tartozol, aki rendszeresen edz, vagy aki lustálkodva próbál megszabadulni a feleslegtől?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments