HomeCelebrityA 10 legnépszerűbb filmbéli karaktert megfosztották saját ismertetőjegyüktől.

A 10 legnépszerűbb filmbéli karaktert megfosztották saját ismertetőjegyüktől.

Minden filmbéli karakter hordoz magával valamilyen védjegyet, ami által egyértelműen felismerhetjük őket. Na de mi történik abban az esetben, ha ezeket a sajátos jellemvonásokat elvesszük tőlük? Néhány színész és színésznő filmes arculatát megváltoztatták, és már nem is annyira különlegesek. Lássuk mit hoztak ki ezekből az emberekből.

 

A Karib-tenger kalózai, Jack Sparrow kapitány

Jacknek mindig rasztázott haja van, melyben sok logó tárgy, gumi és kendő ékeskedik. Sose vágja le szakállát, sőt nagy becsben tartja, amikor gondolkodik, mindig azt babrálja, simogatja. A kép szerkesztői azt a döntést hozták, hogy átalakítják Jack haját. Igazi top modell frizurát kapott.

Harry Potter, Voldemort

A híres filmsorozatban Voldemortot a balszerencse követte, hiszen, minden egyes rész alkalmával valamilyen módon Harry legyőzi, és gonosz terveinek annyi. Talán emiatt hullhatott ki a haja és deformálódott el arcberendezése. Egy kép erejéig még, ő is úgy nézhetett ki, mint egy „normális” ember.

A sötét lovag, Joker

Az eredeti színész Heath Ledger egy igazán jóképű színész volt. Tudjátok, hogy a sminknek hatalmas ereje van, még egy ilyen helyes férfit is egyből el tud csúfítani. Nem tudták kihagyni, hogy egy kicsit korrigáljanak az arcfestéken. Sokkal finomabb lett és kevésbé ijesztő.

Vissza a jövőbe, Dr. Emmett L. Brown

Ha őrült tudós frizuráról van szó biztos, hogy Dr. Brown jut majd eszedbe a Vissza a Jövőbe című filmből. Úgy tűnik, a Doki sikere a hajában rejtőzik. Kidülledő mániákus szemek, és a kócos haj kiegészítik egymást. Ilyen lenne, teljesen hétköznapi hajviselettel.

Harry Potter, Dumbledore

Dumbledore professzornak, Voldemorttal ellentétben hatalmas hajkoronája és szakálla van. Ezért megmutatják, hogy nézne ki Roxfort igazgatója egyszerű, rövidre vágott hajjal. Valamint híres félhold alakú szemüvegétől is megfosztották.

Superman

Ebben a kísérletben, Superman került porondra. Kék, piros színű köpenyé és híres neves „S” betűjét levették. Való igaz, elég vicces ebben a formában. Bár nem lett kevésbé férfiasabb, mégis úgy néz inkább ki, mintha egy asztronauta lenne. Legalábbis ez az én véleményem.

 

Az ötödik elem, Leeloo

Képzeljük el „Az ötödik elem” főhősnőjét másik hajszínnel. A szerkesztők arra jöttek rá, hogy mindent összevetve még így is ugyanazt a hatást éri el, hiszen hibátlanul alakítja szerepét. Ezen pedig a hajszín sem változtat, ami valljuk be jól áll neki.

A gyűrűk ura, Legolas

Legolas, valószínű a globális filmművészet leghelyesebb szőke fickó címet nyerte el. A kísérlet után megállapították, hogy sötét hajjal is majdnem ugyanolyan jól néz ki. Bár ezzel a hajjal Orlando Bloom nem biztos, hogy megkapta volna a Gyűrűk ura film szerepét, de az Arthur királyban lehet nagy sikert aratott volna.

Pókember

A szuperhősök közül egyedül Pókember az, akinek jelmeze van- igaz semmilyen extra dolog nincs rajta. De úgy tűnik Peter ruháján szem körüli rész olyan, mint egy tinédzser lány szemöldöke. A szeménél kivágták az álruháját, ami elég vicces kinézetet kölcsönzött Parkernek.

Freddy Krueger

A legendás csíkos pulóvere és kalapja mellett egy másik fontos tulajdonsága, amit Freddy birtokol, az pedig a csúf arca, amitől sok kisgyermek rettegett. Nehéz volt, de próbálták a legjobbat kihozni belőle. Kiretusálták gyűrt arcbőrét és már egyből fel is tűnt Robert Englund fizimiskája.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments