HomeBeautiful7 pofon egyszerű módja, hogy 35 évesen jobban nézz ki, mint 25...

7 pofon egyszerű módja, hogy 35 évesen jobban nézz ki, mint 25 évesen.

Minden nő stílusosan akar kinézni a korától függetlenül. Próbálkozunk mindig a korunknak megfelelő öltözékekben járni, és olyan ruhadarabokat vásárolni, melyek előnyösek számunkra. Nyilván mindenkinek tisztában kellene lennie a határaival, adottságaival és olyan divatos cuccokat venni melyben kisebb testi hibáinkat el tudjuk rejteni. Tehát a kicsit teltebb kategóriába sorolható hölgyek ne vegyenek fel 2XS-es, a vékony nők pedig ne vegyenek fel XL-es felsőket. Mutatunk néhány hasznos ötletet, amivel minden alkalommal vonzóak lehetünk.

Ceruza szoknya, ruha

Ez a fajta ruha és szoknya az egyik legjobb választás. Vizuálisan meghosszabbítja az alakot és elrejtik a tökéletlenségeket. Jobb, ha magas derekú, térdig érő szoknyát választasz. A szín bármilyen lehet, kivéve a rikító neon színeket.

Nadrág

A nadrágok esetében az egyszerűen kivágott monokróm modelleket ajánljuk. Az optimális választás, ha feltűnő, nevetséges kiegészítő nélküli lenne. Másrészről pedig egy öv stílusos hangsúlyt helyez rá.

Különböző kombinációk

Frissítse a klasszikus összképet élénk árnyalatokkal és nyomatokkal, viszont figyelj arra, hogy 3 színnél többet ne használj egyetlen szetthez.

Pasztellszínek

A legfontosabb dolog, eldönteni melyek a megfelelő színek.  Például halványkékben fiatalabbaknak tűnünk, míg a sárga teljesen alkalmatlan. Különös figyelmet fordíts a világos pasztell árnyalatokra: bézs, elefántcsont, homok, fehér és szürke.

Kényelmes cipők

A magas sarkú cipők legtöbbször a szekrény hátsó részben vannak, és csak a legkülönlegesebb alkalmakkor vesszük őket elő. Kell néhány olyan magas sarkú cipőt venni, ami állandó jelleggel hordható. Össze kell egyeztetni a kényelmet és a sarok magasságát.

Stílusos részletek

Bár a legjobb döntés a klasszikus ruhadarabok választása, de ezeket a darabokat összehangolhatjuk színes kiegészítőkkel. Engedd, hogy képzeleted szárnyra kapjon. Alkalmanként egy kalapot vagy szép ékszert válassz. A díszes bross kitűzők vagy a színes cipők kellemes kiegészítői lehetnek a ruhához.

És itt van néhány dolog, amit jobb, ha kerülsz:

Rövid szoknya – Már nem tartozol a 20-25 évesek körébe, ne is ragaszkodj hozzá. Csak nevetséges leszel.

Mély dekoltázs – az ilyen stílushibák elronthatják az eleganciát. Jobb olyan nyakkivágást választani, ami nem túl hangsúlyos.

Fehérnemű – Hagyd az extravagáns darabokat a 20 évesekre. Te már kifejlesztetted saját stílusod.

Póló nyomatokkal, feliratokkal – Ha elmúltál már 35 éves az aranyos feliratokkal, ábrákkal nyomatott ruhák már nem a Te stílusodnak lesz megfelelő. Sok más lehetőség közül tudsz válogatni, mint például a leopárdminta vagy a csipkebetét.

Ruhák, amelyek túlságosan lazák, lezserek – Ne próbáld meg elrejteni alakodat laza ruhákban. Ehelyett tanuld meg kihangsúlyozni az előnyösebb oldalad, és elrejteni a kevésbé előnyöseket.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments