HomeCrazy20 ütős póló, ami meglepő vagy épp kellemetlen helyzetbe hozta viselőjét.

20 ütős póló, ami meglepő vagy épp kellemetlen helyzetbe hozta viselőjét.

Napjainkban mindenki próbálja az egyéniségét tükrözni azzal, amit visel. Erre tökéletes eszközök a feliratos, vagy fényképes, grafikázott pólók. Rengeteg alkalommal kapunk ilyeneket ajándékba is, nem véletlenül. Ez a 20 póló azonban annyira jóra sikerült, hogy azon felül, hogy viselőjük imádja is, kellőképpen kellemes vagy éppen kellemetlen szituációba hozta őket. Jókor viselték őket a jó helyen. Íme:

 

“Figyelem! Ostoba dolgokat csinálok!” – Szerintem ezt nem véletlen, ha ajándékba kapta. Négyen ugyanolyan felsőben egy időben, egy helyen és totál idegenek egymásnak. “Bocsi lányok, csak modellekkel randizok.” – Így kell csajozni! Egy madár törte be a repülő szélvédőjét. A póló magáért beszél. “Bárcsak Andrew Scott lenne mellettem!” – Csak kérni kell és megadatik. “Akkor még jó ötletnek tűnk!” – A póló mindent igazol. Mert nyalni csaj úgy lehet, ha élvezzük az ízeket!
Bárcsak mindenkivel így működne, hogy ha a pólódon viseled, ott terem melletted. Alkalmazkodik a környezetéhez. Az csak egy kávéfolt… elvileg. A kockás ing enyhe őrületté kezd válni. Mell tartó. “Az egész macska-populáció a barátom.” – Áll a pólón, aki szerintem a mellette ülő hölgyben végre normális emberi lény személyében is barátra talált. Hozzá öltözött a szállodához. Így kell ezt csinálni. Az ott egy porszívó, de ő most nem ezért szívta meg! Póló szövege: Ez tényleg szívás. “Nem keresem a bajt, a baj talál meg engem.” Íme: “Gondolkodj biztonságosan!” – Vagy hogy is van ez? A rajtszám, ami pont ugyanaz lett, mint ami az aznapi pólóján volt a csávónak. Na ezt nevezem véletlennek.  Amikor a kis csávó megfordul, biztosan leesik az álla, hogy az az ember áll épp mögötte, akinek a neve a mezén van. Kiegészítik egymást.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments