HomeInteresting17 Nő, akiket soha nem tekintettek gyönyörűnek, de mindenkinek bebizonyították, hogy nagyot...

17 Nő, akiket soha nem tekintettek gyönyörűnek, de mindenkinek bebizonyították, hogy nagyot tévedtek

Nem mindig csak abból lehet híres modell, akinek gyönyörű arca és mosolya van vagy bomba testtel rendelkezik. A divatvilág számos érdekes arcot gyűjtött össze magának az évek során. Híres modellügynökségek most rácáfolnak ezekre a sztereotípiákra és bemutatják legérdekesebb kinézetű modelljeiket, akiknek számos megpróbáltatással kellett szembenézniük ahhoz, hogy most ott lehessenek, ahol vannak… mégpedig a leghíresebb modellek között.

Ilka Brühl
Ilka Brühl ektodermális diszpláziával született. Azonban ez a ritka betegség nem tudta megtörni lelkesedését. Úgy gondolja emlékeztetni kell a világot arra, hogy mindenki szép ezen a világon. Életét az Instagrammon lévő képekben mutatja meg

Sophia Hadjipanteli
Sophia Hadjipanteli, a Ciprusi modell, aki mindenütt jelen van az közösségi hálón, ugyanis egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik. Jellegzetes szemöldöke rendkívül népszerűvé vált a híres tervezők körében is. Úgy vélik sikerült megváltoztatnia a hagyományos szépségnormákat.

Swantje Paulina
Swantje Paulina az a modell, aki soha nem próbálja meg elrejteni szeplőit. A lány nagyon büszke erre az adottságra és már 200.000 követője van az Instagrammon.

Dru Presta
Dru Presta csak 1 méter magas. Ám, ez a 21 éves Amerikai modell, élvezi életét, annak ellenére, hogy gyerekmérettel rendelkezik. Azonban, Dru soha nem fogja feladni legnagyobb álmát, mégpedig azt, hogy modell legyen.

Mikayla Holmgren
Mikayla Holmgren az első olyan nő, aki Down-szindrómával indult az Amerikában tartott Miss Minesota szépségversenyen. Két díjat is nyert és több millió embert inspirált arra, hogy sose adjuk fel az álmainkat.

Em
Em a közismert pigment hiányban szenved, mégsem osztja meg igazi nevét a világgal, ám rengeteg motivációs idézetet oszt meg Instagram oldalán, mely inspiráló lehet az emberek számára.

Tabria Majors
Tabria Majors, egy „plus-size” méretű modell bizonyítja, hogy egy formás lány is lehet éppolyan szexi és szép, mint a hivatásos Victoria Secret modellek. A barátjával együtt vicces podcasteket oszt meg arról, hogy mennyi bátorságot is kell gyűjtenie.

Lotte Zuidema
Egy másik sikeres modell, aki nem egy szokványos modell. A híres neves fotósok szeretik ezt a lányt, mondván szépsége, karizmája és egyénisége, minden pillanatban csodálatos.

Aleece Wilson
„Soha nem gondoltam volna, hogy elég vagyok ahhoz, hogy modell lehessek, mert soha nem láttam olyan modellt, mint én.”- mondja Alice. Most ő az egyik kifutómodell, aki olyan híres divattervezők ruhájában vonulhat fel, mint Alexander Wang és Marc Jacobs.

Laura Lind
Laura Lind a ’Unique Models” nevű modellügynökség új modellje, akik nagyra értékelik a sokszínűséget a szépség meghatározásakor. Bár Laura még csak most kezdte, de biztosak vagyunk benne, hogy világszerte ismerni fogják a nevét.

Simone Thompson
Simone megtanulta figyelmen kívül hagyni, amit más emberek mondanak és továbbra is magabiztosság sugárzik fotóin. Ezt a hozzáállást több nagy márka is értékelte többek között a Puma a Fendi, Marc Jacobs a Miu Miu és társaik.

Coralie Jouhier
A 28 éves francia modellnek első lépéseit teszi a modellvilágban. A lányt azt mondja nem mindig könnyű neki egyedülálló megjelenése miatt, bőr és hajszíne miatt, amire egyébként nagyon büszke, amit szülei is nagy ajándéknak tartanak.

Arina Lubiteleva
Ez az ukrán modell  úgy véli, hogy tökéletlenségei valójában előnyt jelentenek számára. Arina saját példájával szeretné inspirálni azokat a tinédzsereket, akik sajátos arccal és kisugárzással rendelkeznek a világ minden tájáról. Ez az oka annak, hogy Arina nem próbálja elrejteni nagy füleit és magabiztosan pózol a divat magazinoknak.

Luna Schulze
A fogai közötti hézag nem veszi el Luna lelkesedését attól, hogy széles mosollyal álljon a kamerák elé. Jelenleg a Unique Modells modellügynökség egyik modellje.

Ashley Soto
12 évesen diagnosztizálták nála a pigmenthiányt. Ashley tinédzserévei alatt gyakran érezte zavarban magát kinézete miatt.  Ám szép fokozatosan megtanulta elfogadni magát és sajátos külsejét. Még egy művészeti projektbe is belekezdett egyedülálló testére mintázva.

Refilwe Modiselle
Refilwe Modeselle-t országában soha nem tekintették gyönyörűnek, de a divatipar felfigyelt rá. Mára a világ egyik legsikeresebb albínó modelljévé vált.

Seana Steele
Még csak most kezdte modell és művészi karrierjét. Ő tudja, hogyan vonzza mások figyelmét és soha nem hallgat azokra az emberekre, akik kritizálják megjelenését. Modellbarátja mellett, Seana a „Body Positive Movement” aktivistája is.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments