HomeFunny16 igencsak viccesre sikerült illusztráció a lányok hétköznapi gondjairól.

16 igencsak viccesre sikerült illusztráció a lányok hétköznapi gondjairól.

Egy bejrúti művész, Karen Nawfal azzal tölti unalmas perceit, hogy illusztrálja a lányok hétköznapi életében felbukkanó apró, de néha annál hatalmasabb problémákat. Mondani sem kell, hogy hihetetlenül tehetséges és megvan hozzá a humorérzéke is, így lehetséges, hogy nagyobb dolgokra kéne pocsékolnia a szabadidejét. De addig is, amíg ő ezen elgondolkodik, nézzük meg azokat a bizonyos női problémákat és röhögjünk jókat saját magunkon, amikor ráeszmélünk, hogy ez a képsorozat rólunk is szól.

 

Reggel mindig ilyen nehéz kikelni az ágyból! Még nehezebb eljutni az életmentő kávéig. Te melyik csoportba tartozol? Az életünk legnagyobb problémája!
Az egyik csak nem fog már szétszakadni…! Egy hétfő reggel, amikor el kell temetni a hétvégét és fel kell venni a hétköznapi robotot. Csak kocogtam 5 percet és meghaltam! Munkaidőben, kérem, most! A feleszmélés a legrosszabb! Melóban mindig megáll az idő. De aztán csak eljön az a hétvége. És végre lehet gyerekesen viselkedni. Vagy mondjuk önzőn… A lényeg, hogy mindig legyél felkészült! Ez másoknál is így van? A legjobb hétvégi program.

Most Popular

Recent Comments