HomeCrazyKakas végzett egy rendőrrel. A szerencsétlen tiszten már nem tudtak segíteni a...

Kakas végzett egy rendőrrel. A szerencsétlen tiszten már nem tudtak segíteni a mentők.

Sok dolgot olvasni a neten, de ez lesz ma a csúcs, amit hallatok.

2020. október 26-én Chirstan Bolok rendőrt kiküldték helyszínre San Jose városába. A helyszínen kakasviadalokat tartottak, amit szét kellett oszlatni. Az gond nem is igazán a kakasviadallal volt, hanem az ilyen jellegű, nagy tömegű gyűlések elősegítik a koronavírus terjedését. A férfi megérkezett, szétoszlatta a tömeget és elkezdett bizonyítékokat gyűjteni.

Felkapta az egyik madarat, de nem vette észre, hogy az állat lábához nagy, éles pengék voltak rögzítve. A kakas küzdött, hogy kiszabaduljon a rendőr kezéből és egy ponton a lábán lévő pengét a férfi bal combjába szúrta. Egyenesen az artériába. A tiszt perceken belül elvérzett.

A mentőknek már nem sikerült Bolokon segíteniük. A kórházba érkezéskor az orvosok halottnak nyilvánították.

A helyi rendőrfőnök azt nyilatkozta, hogy egy szerencsétlen baleset történt.

“Szerencsétlen baleset és pech volt, amire szinte nincs magyarázat. Először el sem hittem, amikor jelentették nekem. 25 éve dolgozom a rendőrségen és még csak hasonlót sem láttam.”

A kakasviadal nemzeti sport a Fülöp-szigeteken. Két madár csap össze. Az állatokat éles pengékkel szerelik fel. Az állatvédő szervezetek már hosszú évek óta nyíltan ellenzik az ilyen jellegű eseményeket. A koronavírus-járvány miatt a Fülöp-szigeteken is betiltották, ennek ellenére számtalan helyen rendeznek kakasviadalt illegálisan.

Régebben a világ minden táján rendeztek kakasviadalokat. Ma már csak az elmaradottabb országokra jellemző. Latin-Amerika és Ázsia egyes területein. Egyes kultúrák még vallási szertartásként is kezelik őket. Úgy vélik, hogy az állatok vérontása megnyugtatja a gonosz szellemeket.

A wordlmeters.info szerint a Fülöp-szigeteken összesen 2 080 984 fertőzést és 34 234 halálesetet regisztráltak a koronavírus kezdete óta.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments