HomeCelebrityÍme Sandra Bullock kislánya - Will Smith családjának műsorában mutatta meg a...

Íme Sandra Bullock kislánya – Will Smith családjának műsorában mutatta meg a nagyvilágnak

Sandra Anette Bullock Virginia államban látta meg a napvilágot 1964. július 26-án. Az amerikai színésznő Oscar-és Golden Globe díjas, emellett pedig producerként és forgatókönyvíróként is tevékenykedik.

1990-től jó néhány filmben játszott, de a valódi áttörést az 1994-es Féktelenül című film hozta meg számára, amiben Keanu Reeves oldalán játszott.

2010. április 28-án a színésznő menedzsere jelentette be, hogy Bullock egy kisfiút fogadott örökbe, aki három hónappal azelőtt született New Orleansban. Sandra még férjnél volt, amikor az örökbefogadást kérvényezte, de a válóper után már egyedülálló anyaként fogadta örökbe a kicsit, aki a Louis Bardo Bullock nevet kapta.

Aztán öt évvel később, 2015-ben egy kislány, Laila is csatlakozott a családhoz, akit a színésznő szintén úgy fogadott örökbe. A kicsi akkor három és fél éves volt.

Laila már nyolc esztendős, Bullock pedig Will Smith családjának műsorában mutatta meg őt. A koronavírus-járvány miatt a Red Table Talk című műsort videós közvetítésen keresztül láthatták a nézők. Az anyák napi műsorban négy anyát hívtak be, akik között egy Los Angeles-i kórházban dolgozó, April nevű hölgy is szerepelt.

A színésznő az adáson keresztül fejezte ki háláját Aprilnek, aztán azt mondta neki, hogy rajta kívül más is szeretne köszönetet mondani. Bullock kislánya volt az, aki először szégyenlősnek és félénknek tűnt, aztán megköszönte April munkáját és kérte, hogy nagyon vigyázzon magára. Az anyukát nagyon meghatották a kicsi szavai.

Ezek után Sandra azt mondta Lailáról, hogy: “Ő lesz az, aki a családunkból megmenti majd a világot”.

A koronavírus elleni harcban a színésznő és párja, Bryan Randall hatezer maszkot adományozott egy Los Angeles-i gyermekkórháznak. Azt nyilatkozták, hogy mindez a gyerekek ötlete volt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments