HomeInterestingÍme a világ három legszenvedélyesebb csillagjegye, akik egy pillanat alatt az ujjuk...

Íme a világ három legszenvedélyesebb csillagjegye, akik egy pillanat alatt az ujjuk köré csavarnak

Nagyon sokan nem hisznek az ezotériában, ami egyébként egész pontos jellemzést tud adni egy adott emberrel kapcsolatban. Persze ez nagyban függ attól, hogy a jegy mely szakaszában született, a hónap elején, közepén vagy végén, mert akkor lehet, hogy az előtte vagy a következő csillagjegyek védjegyei lesznek jellemzők rá. Sokak szerint a nyilasok nagyon kalandvágyók, a rákok iszonyú érzékenyek és családcentrikusak, a bikák makacsok. Viszont vannak jegyek melyek nagyon szenvedélyesek és imádják a kalandokat, energiájuk és lobbanékonyságuk szinte csillapíthatatlan és így tovább. Mai posztunkban összeszedtük azt a három jegyet, melyek a legszenvedélyesebbnek minősülnek mind közül.

1, Bak – 12.22. – 01.19.

A Bak annyira elszánt jegy, hogy képes addig küzdeni valamiért, ameddig el nem éri. Ha kell mindenen keresztül vág, hogy elérje céljait, vagy meg nem hódítja a kiszemelt illetőt. Első ránézésre elég kimért természetűnek tűnik, akit elég nehéz megközelíteni, de amint jobban megismerkednek vele kiderül, hogy nagyon is hajt a céljai felé. Annyira jól csűri-csavarja mondanivalóját, úgy szövi a hálóját, hogy észre sem veszi az illető és már bele is szaladt a kelepcébe. Ő az az ember, aki játszik a másikkal, nem pedig akivel játszanak. Mindig résen van, kettő lépéssel előrébb tart másoknál, szóval lehetetlen átverni. Olyan elbűvölő és lehengerlő a megjelenése, hogy bárkit képes levenni a lábáról, és ezzel tisztában is van. Akkor lehet valakinek szuper partner, ha képe egy hullámhosszra kerülni vele és megérteni mi is zajlik a fejében.

2, Skorpió 10.23 – 11.22

A Skorpió egy olyan jegy, aki teljesen kiismerhetetlen és sokan belesétálnak hálójába. Nem egy hűséges alkat, így tuti biztos, hogy két vagy annál több végéről égeti a gyertyát. Imádja a jómódot, a pénzt, a gazdagságot, a szép dolgokat, a luxust és mindent, ami a vagyonhoz köthető. Nagyon szenvedélyes alkat, aki nem tudja meghazudtolni magát, mindent amit érez kiad magából. Kalandvágyó személyiség, akit az lobbant lángra, ha esély van arra, lebukhat. Tele van energiával, és olyan mintha sohasem fogyna el neki. Csak addig érdekli valami, amíg fenn tudják tartani érdeklődését, ha ez alábbhagy, akkor fel is út meg le is út. Mindegy, hogy férfi vagy nő, képes darabokra törni a szíved és hidegen hagyja, hogy érzed magad utána. Nagyon ragaszkodnak hozzá az emberek, így képtelen levakarni magáról az embereket. Mintha valami felfoghatatlan, idegen erő húzná hozzá az embereket.

3, Mérleg 09.23 – 10.23

A Mérleg egy viszonylag érzékeny jegy, akit igazi társnak tartanak. Mindegy milyen érzelmek tombolnak benne, neki azt muszáj kiadni, mert csak így nyugszik meg. Nagyon jó humorérzéke van, de tud hallgatni mikor kell és meg tud győzni szinte mindenről. Nagyon okos és értelmes, nagyon nehéz túljárni az eszén mert mindig összekombinálja a dolgokat. Egyetlen hátránya, hogy, hamar megunja a kapcsolatait, és ilyenkor tovább száll egy újabb virágra. Teljesen mindegy, hogy egy évek óta tartó kapcsolatban élt, vagy csak egy pár hónapos kapcsolatról van szó. Ez azért van mert szereti felfrissíteni a vérét és újabb szenvedélyre vágyakozik. Imád szerepjátékozni és képes mindenre rávenni. Olyan sok tűz van benne, hogy gyakorlatilag nem lehet eloltani. Nagyon fel tudja húzni magát, ha partnere elkényelmesedik és nem tesz már meg mindent a kapcsolatért.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments