HomeCelebrityÍme a tinisztárok, akik idő előtt kiégtek és eltűntek a filmvászonról

Íme a tinisztárok, akik idő előtt kiégtek és eltűntek a filmvászonról

Egyáltalán nem véletlen, hogy a szülők igyekeznek megvédeni gyermekeiket a korai sikerektől. Számos rossz példával találkozhattunk már, amikor a tehetségesnek tartott gyermekekből néhány éven belül züllött fiatal lett, akik az alkoholhoz vagy a drogokhoz nyúltak, esetleg pszichésen nem bírták a hírnévvel járó stresszt.

A cikkünkben szereplő tinisztárok élete rendkívül ígéretesen indult, végül azonban minden félresiklott.

Amanda Bynes

Amanda Bynes a Nickelodeon csatornán robbant be a 2000-es években. Láthattuk az Amerikai Hófehérke, a Hajlakk, a Micsoda srác ez a lány és a Miről álmodik a lány című filmekben. A színésznő néhány év múlva botrányos fotókat posztolt magáról, piercingeket lövetett, parókát viselt, sőt, még Barack Obamának is beszólt az interneten, ahol csúnyának nevezte őt. Továbbá, több alkalommal is letartóztatták kábítószer-fogyasztás miatt. Azóta már tiszta lett és igyekszik helyrehozni hírnevét Hollywoodban.

Macaulay Culkin

Culkin a ’90-es évek egyik legfiatalabb gyerekszínésze volt. Először négy évesen szerepelt egy filmben, de a nagy áttörést a Reszkessetek betörők! című film hozta meg számára. Tini korától küzdött a drogokkal, sőt, kis híján bele is halt. Az utóbbi időszakban összeszedte magát, számos projekten dolgozik, de színészi karrierjének már biztosan vége.

Angus T. Jones

Ma már meg sem ismernénk a Két pasi meg egy kicsi cserfes és vicces Jake-jét. Angus mindössze kilenc évesen kapta meg a szerepet, amiben 19 éves koráig alakította a karaktert. Egy alkalommal azonban, egy interjúban azt mondta, hogy ő már nem akar szerepelni a sorozatban és kérte a nézőket, hogy ne nézzék, hátha befuccsol a produkció. A színész vallási fanatikus lett és a sátán művének tartotta a sorozatot, amiért epizódonként 300 ezer dollárt zsebelt be. Később felhagyott ezen nézeteivel, de addigra már kiírták őt a sorozatból, a szakma pedig máshol nem látta őt szívesen. Beiratkozott a coloradói egyetemre, de tanulmányait nem fejezte be. Később alapított egy céget, amelyről nem lehet sokat tudni.

Mischa Barton

Mischa tinikorában modellkedni kezdett, 1994-ben már az All My Children című sorozat egyik szereplője volt. Az áttörést a Narancsvidék hozta meg számára, bár több kisebb szerepet kapott ezelőtt. A színésznő ugyan nem tűnt el teljesen a képernyőről, de sokak szerint sokkal többre vihette volna. Azonban, karrierje útjában álltak drogproblémái és súlyos depressziója is.

Jake Lloyd

A Csillagok háborúja című film első részében tűnt fel a fiatal Anakin Skywalker szerepében. A hirtelen jött siker azonban egyáltalán nem nyerte el a tetszését. Később egy interjúban mesélt arról, hogy sokat csúfolták az iskolában és kiközösítették őt hírneve miatt, ezért nem akart a szakmában maradni. Néhány évvel ezelőtt egy autós üldözés során elfogták a rendőrök, ő pedig hamis adatokat adott meg, így eljárás indult ellene.

Jeremy Jackson

Jeremy karrierje rendkívül ígéretesnek indult a Baywatch idejében, azonban már a sorozat forgatása alatt kirúgták súlyos drogproblémái miatt. Később sem tudta letenni a szert, többször indult ellene eljárás drogterjesztés bűntettéért, végül pedig késelés miatt letartóztatták.

Lindsay Lohan

Lindsay már három éves korában modellkedett, tíz évesen pedig szerepelt az Another World című szappanoperában. Láthattuk az Apád-anyád idejöjjön!, a Nem férek a bőrödbe, a Bajos csajok és a Kicsi kocsi – Tele a tank című filmekben, amelyekkel nagy sikereket ért el. A színésznő balhés társaságba keveredett és drogproblémákkal is küzdött. Jelenleg az MTV-n egy saját realityje fut.

Aaron Carter

Ő volt a ’90-es évek Justin Bieberje, Nick Carternek, a Backsrteet Boys tagjának öccseként lett népszerű. Kilenc éves korában saját zenei albumot adott ki, a második albuma pedig még nagyobb sikerrel zárt. Néhány évvel később viharos szerelmi háromszögbe keveredett Hillary Duffal és Lindsay Lohannel. Ő is megküzdött a drogokkal, mára viszont már leszokott, de a rivaldafényt továbbra is kerüli.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments