HomeCelebrityÍme a Dubai koronaherceg élete, amiről a legtöbben csak álmodhatunk

Íme a Dubai koronaherceg élete, amiről a legtöbben csak álmodhatunk

Dubai 37 éves trónörököse, Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum olyan életet él, amiről mi átlagemberek csak álmodhatunk. Napjai egyenesen mesébe illőek. A herceg egy igazi világutazó, sportol, vadászik, palotában él és ha úgy tartja kedve, mindennap másik luxusautóval körözget a városban. Aktív tevékenységei mellett szeret fotózni és egy romantikus lélek, aki verseket is ír. Fazza írói álnéven tevékenykedik, már több száz verset publikált. A Dubai koronahercegnek közel négy millió követője van Instagram oldalán és nők hadai követik minden mozzanatát. Az alattvaló iránti szeretet és csodálat nem is határokat.

A Dubai uralkodó fia, az Egyesült Arab Emírségek miniszterelnöke is, aki a világ egyik leggazdagabb embere. Tanulmányait egy magániskolában végezte, majd a Sandhurst Katonai Akadémiára járt, ami egyébként az Egyesült Királyság egyik legelitebb iskolája. Ezt követően diplomát szerzett a Londoni Gazdasági Főiskolán és a Dubai Közigazgatási Főiskolán is.

A herceg imádja az állatokat, főként a lovakat, sőt, ő maga viseli gondját ménesének. Ebből kifolyólag kitűnően lovagol és részt vesz a nemzetközi versenyeken is. A 2014. évi franciaországi lovas játékokon például aranyérmet szerzett.

A sivatagi környezetben nem meglepő, hogy tevékért is odavan. Ő maga neveli őket és vagyonokat költ az ellátásukra.

Több állatvédelmi-és jóléti szervezetet is támogat, illetve tagja a Dubai Városi Tanácsnak, a Sportbizottság elnöke, valamint a fiatalok üzleti vállalkozásait is támogatja egy Liga keretein belül.

A dubai trónörökös nemcsak pénzadományokkal segíti a rászorulókat és egyéb jótékonysági szervezeteket, hanem rendszeres véradó is. Adományokat juttat el a kórházakba, illetve egy autistákkal foglalkozó központ tiszteletbeli védnöke is.

A mindennapi életben ugyanúgy öltözködik, mint bárki más. Kedveli a sportruházatot és a baseballsapkát. Előszeretettel látogatja a fesztiválokat, jógafesztiválokat, továbbá az évente megrendezett dubai maraton állandó résztvevője.

A dubai herceg egyik kedvenc időtöltése azokkal az emberekkel lenni, akik segítségre szorulnak. Ő maga igyekszik a sérültek szempontjából látni a világot. Több alkalommal is részt vesz a kerekesszékes kosárlabda játékokban.

„Amikor a speciális szükségletekkel rendelkező emberek megkapják az esélyt, akkor meghaladják saját fogyatékosságukat, és mindenki másához hasonlóan kiválóan teljesítenek. Mindennapi eredményeik inspirációt jelentenek számomra, mivel megmutatják, mit érhet el a puszta akaraterő és kitartás.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fazza (@faz3) által megosztott bejegyzés,

Mint már említettük, a herceg szenvedélye a fotózás, még egy négyszázezer dolláros fődíjjal rendelkező versenyt is létrehozott, Hamdan International Photography Award néven.

Szeretne pozitív példakép lenni, folyamatosan bizonyítja sporttudását, amelynek segítségével egy időre kiszakadhat a királyi életstílusból. Ilyen például egy számunkra rendkívül szokatlan verseny, a Spartan Dubai Race.

A dubai trónörökös a világ legpartiképesebb agglegénye.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fazza (@faz3) által megosztott bejegyzés,

A herceg rangos díjak szervezője, jótékonysági szervezeteket működtet, vonzza a nemzetközi befektetőket és extrém sportokat űz. Emellett egy szerény, intelligens és jó modorú fiatalember. Ő maga testesíti meg az ideális herceg képét, aki nem büszkélkedik vagyonával, inkább igyekszik az átlagemberek életét élni, már amennyire erre lehetősége van.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments