HomeDivatÍme 9 ruhadarab, ami már teljesen kiment a divatból

Íme 9 ruhadarab, ami már teljesen kiment a divatból

A híres divattervezők határozzák meg, hogy a következő évben milyenek lesznek a divattrendek. Ők azok, akik meghatározzák, hogy az emberek milyen ruhadarabokba szeressenek bele és azokat mivel, hogyan viseljék. Minden divatbemutató fél évvel a szezon előtt kerül megrendezésre, ahol a divatipar legikonikusabb tagjai, cégei vesznek részt. Viszont a divat mindig változik, így nehéz felvenni vele a versenyt. Ami mondjuk két éve volt divat, az tuti biztos, hogy ma már anti-trendinek számít és ami 10-20 évvel ezelőtt volt divat az visszatér, csak modernebb köntösbe bújtatva. Ma azokat a ruhadarabokat mutatjuk be nektek, amik már egyáltalán nem minősülnek divatosnak és inkább meg kellene tőlük szabadulni.

1, Hajcsat

Simone Rocha volt, aki 2018-ban népszerűsítette a gyöngyberakásos hajcsatokat. Kezdetben csak divatbemutatókon lehetett látni, majd később utcai viselethez is felvették a nők. Amilyen gyorsan bejött úgy ki is ment a divatból. Idén, 2020-ban már abszolút nem divat az ilyen hajbavaló, így érdemes tőle nagyon gyorsan megszabadulni.

2, Biciklis nadrágok

A kifutón egy időben nagyon menőnek néztek ki ezek a nacik, de a való életbe egyáltalán nem állják meg a helyüket. Annak érdekében, hogy ne legyél anti-trendi érdemes őket mielőbb lecserélned valamilyen divatos rövidnadrágra. A farmersortok soha, semmilyen körülmények közt nem mennek ki a divatból, így az jó választásnak bizonyulhat.

3, Hálós szatyrok

Annak idején menő volt, aki ilyen hálós szatyorral ment bevásárolni, azonban most, 2020-ban már nem divat. Így ha neked több darab is lapul a szekrényedben inkább dobd ki. Sokkal jobb választás a szintetikus anyagból készült szatyor. Több drogériában is lehet kapni különböző színben, amit még a ruhatáraddal is össze tudsz hangolni.

4, Övtáskák

Egy újabb gyöngyszeme a 90-es éveknek, ami ma már egyáltalán nem divatos. A tavalyi év során kezdett nekik leáldozni, majd egy divattanácsadó azt javasolta, hogy az emberek kezdjék el testükön keresztbe hordani. Most ott tartunk, hogy a stylistok különböző fazonú, formájú, színű övtáskák hordására inspirálják az embereket.

5, Ugg csizmák

Sokan azért szerettek vele ezekbe a lábbelikbe, mert télen nagyon meleg. Viszont egészségügyileg nem volt a legjobb választás, mivel az extra lapos talp miatt megnő a hát alsó felében lévő terhelés. Ma már pedig nem is divatosak ezek az otthoni mamuszhoz hasonló csizmák. Sokkal jobb választás olyan lábbelit viselni, ami elegánsabb, vagányabb,

6, Csúnya cipők

A Balenciaga divatház által kerül forgalomba a világ egyik legcsúnyább cipője, amiért anno szinte mindenki odavolt. Olyannyira megszerették őket, hogy még divatos és elegáns ruhákhoz is azt vették fel. Mivel azonban a divat és a tendencia folyamatosan változik ezért ennek a cipőnek is leáldozott. A divat olyan, hogy ami évtizedekkel ezelőtt volt menő, azt újra visszahozzák csak egy kicsit más kivitelben.

7, Szűk szárú farmer

Teljesen normális, ha vannak a szekrényedben szűk szárú farmerek. Ezeket még hordhatod, viszont nem érdemes újabba belefektetned a pénzed, mivel az utóbbi időben a túlméretezett ruhák kerültek divatba. Egyre több leányzón lehet látni nagyobb méretű, lenge farmereket, nadrágokat, kabátokat, pulcsikat…stb.

8, Peplum ruhák és szoknyák

Tény és való, hogy ezek a darabok nagyon nőiesek, viszont csak nem olyan rég lettek divatosak. Katalin hercegnő volt az, aki népszerűsítette a darabot. Neki azért fontos, hogy ilyen ruhában járjon, mert a királyi protokoll megköveteli tőle. Neked nem muszáj ilyen jellegű ruhákban járnod. Most az egyenesebb, lazább fazonú ruhák a népszerűek.

9, Szőrmegalléros vagy prémes kabátok

A galléron és a zseben található szőrmedekorációk már egyáltalán nem divatosak. Sokkal jobb egy szőrme nélküli kabátot választani, amin nincs semmiféle csicsa. Néhány nagyon jó darabot láthatsz Max Mara, Chanel és Alexander Wang kollekcióiban.

Most Popular

Recent Comments