HomePeopleÍme 16 kínos helyzet, amibe soha nem szeretnél kerülni.

Íme 16 kínos helyzet, amibe soha nem szeretnél kerülni.

Az életben vannak olyan helyzetek, amikor iszonyú kínosan érezhetjük magunkat, mert vagy mi, vagy a barátaink, családunk csinál olyat, amiért mi érezzük magunkat kellemetlenül. Ilyen, mikor a gyerekünk odamegy egy vadidegenhez, és kioktatja a divatról, vagy mikor ránk jön a szapora, és feleszmélünk, hogy nincs WC papír a közelünkben. Sokan szeretnék elkerülni az ilyen szituációkat, ám a élet másként gondolja. A mai cikkünkben ilyen és ehhez hasonló helyzeteket hoztunk el nektek kép formájában, amik valóban nagyon kellemetlenek tudnak lenni.

1, Ezért nem szabad tollal összefogni a hajad. Legalább a felsőjét nem tollazta össze.

2, Az óvodáskorú gyerekem odasétált a Mekiben egy sráchoz, hogy megmondja neki, le fog esni a nadrágja.

3, Munka közben észrevettem, hogy valaki otthagyta az irodájában a kutyáját, ezért odamentem hozzá játszani. Közelebb érve vettem észre, hogy ez csak egy szobor.

4, A metrón bemondták, hogy az ajtók záródnak ám egy srác nem tudott olyan gyorsan leszállni, ezért az ajtó odacsukta a cipőjét, ami tovább utazott.

5, 5 perce el kellett volna indulnom, de a táskám ezt valahogy nem támogatja.

6, Amikor csak kényszerből mész el egy baseball meccsre, de az első öt perc után ezt a kérdést teszed fel az interneten.

(Hülye kérdés – Mennyi ideig tart egy baseball meccs?)

7, A legpechesebb napját élte meg az illető, akinek a vadonatúj iPadjébe beletört a fülhallgató vége.

8, Egy paróka, amibe belecsempésztek egy ősz hajszálat is. Nem lehet mondani, hogy nem a természetes megjelenésre utaztak a készítők.

9, Akármennyire is jól néz ki, soha nem hagyjunk gumikacsát a tűző napon álló kocsiba.

10, Annyira siettem a suliba, hogy a laptopom helyett a vágódeszkát kaptam fel. Természetesen már csak az iskolában vettem észre ezt a kis bakit.

11, A cukrászdában egy Mariah Carey képpel ellátott születésnapi tortát szerettem volna, ám ezt félreértették és egy Marie Curie-s tortát kaptam helyette.

12, A szaporától az a legrosszabb, mikor rájössz, hogy nincs elérhető távolságban WC papír.

13, Anyukám kapott egy új egeret a számítógépéhez, de nem tudta hol kell kibontani, ezért ollóval nekiesett. Ez lett az eredménye.

14, Olyan tollat kezdtem el használni, ami erős hő hatására eltűnik. Nos leírtam egy fontos szöveget a papírra, majd véletlenül kint hagytam a napon. Csak ennyi maradt meg belőle.

15, A kislányom beceneve Lizard ezért a tortájára ezt a nevet akartam íratni. A cukrászdában teljesen mást értettek, ezért a tortára az lett ráírva, hogy Boldog Szülinapot Lúzer.

16, Elvesztettem a papucsom felét, ami voltaképpen olyan helyen volt, ahol mindig sütött rá a nap. Két hónapnyi keresgélés után megtaláltam egy kissé összezsugorodva.

Te jártál már hasonlóképp?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments