Íme 16 kínos helyzet, amibe soha nem szeretnél kerülni.

Az életben vannak olyan helyzetek, amikor iszonyú kínosan érezhetjük magunkat, mert vagy mi, vagy a barátaink, családunk csinál olyat, amiért mi érezzük magunkat kellemetlenül. Ilyen, mikor a gyerekünk odamegy egy vadidegenhez, és kioktatja a divatról, vagy mikor ránk jön a szapora, és feleszmélünk, hogy nincs WC papír a közelünkben. Sokan szeretnék elkerülni az ilyen szituációkat, ám a élet másként gondolja. A mai cikkünkben ilyen és ehhez hasonló helyzeteket hoztunk el nektek kép formájában, amik valóban nagyon kellemetlenek tudnak lenni.

1, Ezért nem szabad tollal összefogni a hajad. Legalább a felsőjét nem tollazta össze.

2, Az óvodáskorú gyerekem odasétált a Mekiben egy sráchoz, hogy megmondja neki, le fog esni a nadrágja.

3, Munka közben észrevettem, hogy valaki otthagyta az irodájában a kutyáját, ezért odamentem hozzá játszani. Közelebb érve vettem észre, hogy ez csak egy szobor.

4, A metrón bemondták, hogy az ajtók záródnak ám egy srác nem tudott olyan gyorsan leszállni, ezért az ajtó odacsukta a cipőjét, ami tovább utazott.

5, 5 perce el kellett volna indulnom, de a táskám ezt valahogy nem támogatja.

6, Amikor csak kényszerből mész el egy baseball meccsre, de az első öt perc után ezt a kérdést teszed fel az interneten.

(Hülye kérdés – Mennyi ideig tart egy baseball meccs?)

7, A legpechesebb napját élte meg az illető, akinek a vadonatúj iPadjébe beletört a fülhallgató vége.

8, Egy paróka, amibe belecsempésztek egy ősz hajszálat is. Nem lehet mondani, hogy nem a természetes megjelenésre utaztak a készítők.

9, Akármennyire is jól néz ki, soha nem hagyjunk gumikacsát a tűző napon álló kocsiba.

10, Annyira siettem a suliba, hogy a laptopom helyett a vágódeszkát kaptam fel. Természetesen már csak az iskolában vettem észre ezt a kis bakit.

11, A cukrászdában egy Mariah Carey képpel ellátott születésnapi tortát szerettem volna, ám ezt félreértették és egy Marie Curie-s tortát kaptam helyette.

12, A szaporától az a legrosszabb, mikor rájössz, hogy nincs elérhető távolságban WC papír.

13, Anyukám kapott egy új egeret a számítógépéhez, de nem tudta hol kell kibontani, ezért ollóval nekiesett. Ez lett az eredménye.

14, Olyan tollat kezdtem el használni, ami erős hő hatására eltűnik. Nos leírtam egy fontos szöveget a papírra, majd véletlenül kint hagytam a napon. Csak ennyi maradt meg belőle.

15, A kislányom beceneve Lizard ezért a tortájára ezt a nevet akartam íratni. A cukrászdában teljesen mást értettek, ezért a tortára az lett ráírva, hogy Boldog Szülinapot Lúzer.

16, Elvesztettem a papucsom felét, ami voltaképpen olyan helyen volt, ahol mindig sütött rá a nap. Két hónapnyi keresgélés után megtaláltam egy kissé összezsugorodva.

Te jártál már hasonlóképp?