HomeInterestingÍgy néznének ki a Disney hercegnők, ha a mai modern korba születtek...

Így néznének ki a Disney hercegnők, ha a mai modern korba születtek volna

Yudelmis San Emeterio egy 29 esztendős művész, aki imád rajzolni és alkotni. Nem csak Instagramra tölti fel műveit, hanem TikTokra-ra, melyek óriási népszerűségnek örvendenek. Ha te is imádtad a Disney meséket, biztos, hogy párszor elgondolkodtál azon, hogy néznének ki a valóságban. Nos, ezt Yudelmis tovább gondolta és nem a valóságban ábrázolta őket, hanem úgy, hogy néznének ki modernebb, 21. századi külsővel. Megváltoztatta a ruháikat, sminkjüket, hajviseletüket, sőt egyesek vastagabb ajkakat kaptak. Összességében nagyon jók lettek a művei és reméljük ezt több karakterrel is meg fogja csinálni. Kíváncsiak lennénk például, hogy a férfi Disney szereplők, hogyan néznének ki modernebb külsővel. Bízunk benne, hogy hamarosan őket is át fogja egy kicsit alakítani. Addig is lássuk milyenek lettek a csajok.

1, A művész Belle átalakításával kezdte munkáját. Modern verziója vastagabb ajkakkal rendelkezik és dekoratív ruhákban fekszik. Szemöldöke is vastagabb lett.

2, Mulan divatos tetoválást és hangsúlyos sminket kapott, ezen kívül enyhe hullámokban vállra omló hajkoronát kapott.

3, Nektek, hogy tetszik Hamupipőke új külseje? Kissé füstösebbek a szemei, ki van lyukasztva a füle, és a haja is egyenesebb fazonú lett.

4, Tiana, aki voltaképpen nem volt igazi hercegnő, mindig felkontyolta haját, ám a művész leengedte azt, mely lágy hullámokat kapott. Sminkje hangsúlyosabb lett és ruhája pedig dekoratívabb.

5, Tarzan kedvese, Jane hosszú haját rövidre “vágta” tekintetét csábítóbbra rajzolta és finom ékszerrel dekorálta nyakát.

6, A 21. századi Aranyhaj sokkal modernebb hajzuhatagot kapott és sokkal finomabb ruhákat. Ezen kívül műszempillákat és ékszert is kapott.

7, Jázmin hercegnő is drasztikusan megváltozott, sötétebb, füstösebb sminket rajzolta neki, fényesebb, egyenesebb hajat, vastagabb szájat és finom aranyláncot.

8, Vaiana modernebb, divatosabb ruhákat kapott és újfajta frizurát.

9, Ariel divatosabb ruhát, feltűnőbb sminket és szebb, 21. századi ruhákat kapott.

10, Ő pedig itt maga a művésznő, aki létrehozta ezeket a csodákat. Neked, hogy tetszettek a munkái?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments