HomeCelebrityÍgy nézett ki Cristiano Ronaldo a plasztikai műtétek előtt!

Így nézett ki Cristiano Ronaldo a plasztikai műtétek előtt!

Mindenki ismeri Cristiano Ronalo nevét, aki tehetséges és fényűző játékával mindenki szívébe belopta magát. Már 8 éves korában elkezdett focizni, első csapata a CF Andorinha volt. Majd később egy próbajáték meggyőzte a Sporting CP vezetőit, hogy jó helye lesz ott náluk, azóta Ronaldo töretlenül menetelt előre, és most 2018-ra már a Juventus színeiben köszönthetik a rajongók. Ám ez a híres focista nem mindig volt ilyen sármos, mint most. A sok pénznek köszönhetően eszközölhetett magán jó néhány beavatkozást, aminek köszönhetően ezt az eredményt láthatjuk meccsről-meccsre. Összegyűjtöttünk Ronaldoról jó néhány régi képet, amin egyértelműen látszik, mik voltak azok, amiket megműttetett magán.

Portugáliában, azon belül is Funchhal városában látta meg a napvilágot, a híres labdarúgó-játékos. Egész gyerekkora a fociról szólt, sőt elég kritikusan kezelte megjelenését is. Kövérnek és gyengének érezte magát.

Amikor első sikereit elérte a labdarúgásban, szükségesnek látta, hogy megjelenésén változtasson. Azt mondta mindennek összhangban kell lennie, ezért a megjelenésében sem lehet hiba!

Amikor Ronaldo a „Sporting” klubban kezdett el játszani, megcsináltatta fogait és kifehérítette őket. Ma már „hollywoodi” mosollyal büszkélkedhet!

Látszik, hogy fogai valóban komoly változáson mentek át, ami határozottan jót tett neki.

Mindezek mellett az arccsontokat úgy korrigálták, hogy az arca kerekebb legyen.

Az egyik mérkőzésen a Real Madrid színeiben.

Szakemberek azt mondják, hogy a játékos nem hagyta figyelmen kívül az orrát sem. Hiszen látszik, hogy orrnyerge sokkal keskenyebb lett.

Talán ezen a képen jobban kivehető a dolog.

A plasztikai sebészek jó munkát végeztek, hiszen Cristiano Ronaldo-t a világ egyik leghelyesebb embereként tartják számon.

Most Popular

Recent Comments