HomeInterestingHódi Pamela majdnem elsírta magát élő, egyenes adásban!

Hódi Pamela majdnem elsírta magát élő, egyenes adásban!

Döbbenetes vallomást tett Hódi Pamela.

Hódi Pamela a Mokkában életének, talán egyik legnehezebb korszakáról mesélt az ottani műsorvezetőknek. Elmondta, hogy amikor vendégként megy a stúdióba mindig azt mondja, hogy teljesen jól van, hát most ez nincs így.

Hódi Pamela és Berki Krisztián, még a tavalyi év során, jelentették be, hogy örökre elválnak útjaik. Először mindenki azt gondolta, hogy megint csak egy kis átmeneti állapot, de nem így lett, valóban befejezték kapcsolatukat. Napokon, heteken át ment a huzavona és jó pár információra derült fény, hogy milyen volt a kapcsolatuk, és mi okozta a problémákat kettejük között. Később kiderült, hogy Berki Krisztiánra rátalált a szerelem, majd a gyermekelhelyezéssel kapcsolatban is rendeződtek a dolgok és nem utolsó sorban Pamelára is rátalált a szerelem. De hiába, Pamela azt mondta, még sincs jól.

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

“Nagyon sok olyan napom van, hogy nem jól alszom éjszaka, korán felkelek, elkezd járni az agyam, akkor már a gondolataim jönnek, aztán elkezdem saját magam stuffolni, ideges leszek…” – válaszolta Pamela, Istenes László műsorvezető kérdésére, hogy most, jelenleg hogyan érzi magát. “Most megint nehezen viselem. Volt egy olyan két hónap, ami életem egyik legszörnyűbb időszaka volt. Illetve három hónap volt” – nyilatkozta Pamela könnyeivel küzködve. És, hogy mindez miért: pontosan amiatt, amit a másik fél képvisel.

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

“Nekem ezt anyaként érzelmileg baromi nehéz átélni, és mindamellett még a háttérben, amit nyilván nem hozok nyilvánosságra, rengeteg olyan dolog van, ami miatt sokszor azt érzem, hogy Úristen, nem bírom. Aztán utána arra gondolok, hogy itt a Nati, és itt vagyok én. Nincsenek tehetős szüleim, és nincsen semmilyen támogatásom, egyedül kell mindent megoldanom, egyedül kell ötletelnem, és erősnek lenni” – folytatta történetét Hódi Pamela.

Ez egy olyan pont az életében, ami rettenetesen megviselte és már nem csak érzelmeivel, de könnyeivel is fel kellett vennie a küzdelmet.

Pamela infratrainer használat közben.

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Itt éppen azt mutatja, mitől olyan szép és egészséges a haja.

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Natika segít anyukájának csomagolni.

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments