HomeInterestingHírességek, akiket majdnem gyerekként ismertünk meg, ma meg már családanyaként/apaként állnak helyt

Hírességek, akiket majdnem gyerekként ismertünk meg, ma meg már családanyaként/apaként állnak helyt

Azok az emberek, akik a 90-es és a 2000-es években voltak tinédzserek, olyan sztárok dalaira tomboltak, mint Britney Spears, Justin Timberlake, Christina Aguilera és olyan filmsztárok filmjét, sorozatát nézték, mint Alyssa Milano, Hilary Duff, vagy Melissa Joan Hart. Az is bizonyítja, hogy mennyire repül az idő, hogy a fent felsorolt hírességeknek már házastársa, sőt gyerekei vannak. Pedig mintha csak tegnap lett volna, hogy Justin az ’N Sync-ben énekelt, ma meg már családapaként áll helyt. Mostani posztunkban olyan hollywoodi embereket szedtünk össze, akiket egészen fiatalon ismerhettünk meg, és ma már családfőként, családanyaként brillíroznak a mindennapokban.

1, Hilary Duff

Hilary Duff a szemünk előtt nőtt fel, hiszen ő volt az a színésznő, aki a Lizzie McGuire című sorozatban játszotta a főszerepet. Olyan szuper filmekben játszott még mint a Los Angelesi-i tündérmese, a Tucatjával olcsóbb és a Sztár születik. Egy idő után eltűnt a szemünk elől, mert mint kiderült 2012-ben adott életet első gyermekének Luca Cruz Comrie-nak, majd 2018-ban ismét új családtaggal bővült a család Banks Violet Bair személyében.

2, Melissa Joan Hart

Melissa neve azért lehet olyan ismerős mindenkinek, mert a 90-es évek végétől ő volt Sabrina a tiniboszorkány. A nagy sikerű sorozatot többféleképpen megfilmesítették. Elkészítették például a Sabrina Rómába megy című filmet és a Sabrina, a mélytengeri boszorkányt is. Ezen kívül olyan filmekben és sorozatokban szerepelt még, mint a Kipurcant a főbérlőnk!, Lebilincselő karácsony, valamint a Melissa & Joey. A színésznőnek három gyermeke született 2006-ban Mason Walter, 2008-ban Braydon Hart, 2012-ben pedig Tucker McFadden.

3, Jessica Simpson

Nem volt ember, aki ne lett volna szerelmes Jessica Simpsonba a 2000-es években. Az énekesnő több filmben is szerepelt, mint például a “Hazárd megye lordjai”, amiben elképesztően jól nézett ki és a “Szédítően szőkében” is. Több albumot is kiadott, ám ma 3 gyermekes édesanyaként tengeti mindennapjait. 2012-ben megszületett Maxwell Drew, 2013-ban Ace Knute, és 2019-ben pedig Birdie Mae.

4, Christina Aguilera

Christina szintén egy olyan énekesnő, aki a 90-es években tört igazán csúcsra. Az Xtinaként elhíresült gyémánt torkú énekesnő már egészen fiatalon bebizonyította, hogy igazi őstehetség. 1998-ban felkérték, hogy énekelje el a Mulan című mese Reflection című számát és onnantól töretlen volt a siker. Több díjat is bezsebelt, majd 2008-ban az anyaságra koncentrált, mert megszületett Max Liron nevű kisfia, de itt még nem volt vége, hiszen 2014-ben életet adott kislányának Summer Rainnek.

5, Alyssa Milano

Alyssa neve azért lehet olyan ismerős, mert ő volt az, aki a 90-es évek végén és a 2000-es évek elején a Bűbájos boszorkák című sorozatban Phoebe Halliwell szerepét alakította. Később már nem voltak olyan nagy szerepei, mint a sorozatban. Játszott az “Elhajlási engedélyben”, “A máris hiányzol!-ban”, “A barátnőm pasijában” és a “Mistresses” című sorozatban. 2005-ben megszülte Milo Thomas nevű kisfiát, 2014-ben pedig Elizabella Dylan nevű kislányát. Sokáig az anyaságra összpontosított, 2019-ben azonban szerepet kapott egy filmben.

6, Kirsten Dunst

Kirsten Dunst volt az a színésznő, aki a 2000-es években bemutatott Pókember című filmekben játszotta Mary-Jane Watsont. Ám ezelőtt kislányként is láthattuk őt a TV-ben, ugyanis az 1995-ös Jumanjiban ő volt Judy Shepherd. 2006-ban megkapta a lehetőséget, hogy eljátssza Marie Antoinette-t. Klsőbb olyan filmekben kapott szerepet, mint “A számolás joga”, “Csábítás”, “Lánybúcsú”. 2018-ban viszont az anyaságot tartotta a legfontosabbnak, így első szülöttjével Ennis Howarddal foglalkozott.

7, Justin Timberlake

Justin volt az az ‘N Sync-es énekes, akibe minden lány szerelmes volt. Szinte nem volt olyan lány, aki ne rakta volna tele a szobáját az énekes képeivel. Amikor összejöttek Britneyvel, mindenki azt hitte, hogy szerelmük egy életen át ki fog tartani, de nem így lett. A sok album mellett, színészkedést is vállalt. Szerepelt például a “Lopott időben”, “A barátság extrákkal-ban”, “A rossz tanárban”, a “Social Network – A közösségi hálóban” és még sorolhatnánk. 2012 hozta meg számára a boldogságot, mert összekötötte életét szerelmével Jessica Biellel, majd 2015-ben bővült a család, mert megszületett kislányuk Silas Randall.

8, Kevin Jonas

A 2000-es évek egyik legmenőbb fiú bandája a Jonas Brothers volt. Kevin a legidősebb Jonas fivér, akinek nincs olyan nagy tehetsége az énekléshez, mint öccseinek, de zeneileg nagyon is a toppon van. Sorozat is készült róluk és filmben is szerepeltek. Például a Rocktáborban Demi Lovato mellett. Több kiadott album után végül 2009-ben megházasodott és 2014-ben megszületett első kislánya Alena Rose, 2016-ban pedig a második Valentina Angelina.

9, Britney Spears

Britney csakúgy, mint Christina a 90-es években kezdte meg zenei karrierjét. Már nagyon korán kiszúrták, hogy óriási tehetség, és hatalmas sikereket fog elérni, ami így is lett, ám szép lassan elindult a lejtőn és több nehezebb időszak követte őt az életben. Valószínűleg mindenki emlékszik arra, mikor kopaszra tolta a haját, na akkor pont nem volt karrierje csúcsán. Zenei teljesítményének hála azonban elnyerte a Pop hercegnője címet, és olyan dalokat köszönhetünk neki, mint az “Oops!… I Did It Again”, a “Baby One More Time”, “Crazy”, “Toxic”…és a többi. Ma már kettő csodás fiú édesanyja, a 2005-ben született Sean Prestoné és a 2006-ban született Jayden Jamesé.

Neked volt olyan híresség, akit nagyon szerettél a 2000-es években?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments