HomeInterestingHa téged is érdekel milyen boszorkány vagy, akkor válassz egy seprűt

Ha téged is érdekel milyen boszorkány vagy, akkor válassz egy seprűt

Bizonyára te is kerültél már olyan helyzetbe életed során, amikor a “boszorkány” jelzővel illettek. Ez persze többféle okból kifolyólag is rád kerülhetett, például folyamatosan jó megérzéseid vannak, és tudod, hogy mi fog történni, vagy jól ismered az embereket és meg tudod jósolni, mit fog csinálni a későbbiek során. Akárhogy is legyen ez néha nagyon kecsegtető tud lenni. A mai cikkünkben egy nagyon érdekes tesztet hoztunk el nektek, ami képes megmondani, hogy te épp milyen boszi, varázsló vagy. Nyilván, ha már megkaptad ezt a jelzőt korábban, akkor bátran veted bele magad a tesztbe és jársz utána a dolgoknak. Nem kell mást tenned mint egy darab seprűt választani a lent felsorolt 10-ből és elolvasni, hogy az mit is jelent.

1, 1-es számú seprű

Te egy olyan személy vagy, aki tökéletesen tisztában van a saját tudásával, képességeivel. Egyáltalán nem zavar, ha új dolgokba kell belekezdened, ahogy az sem, ha a munkád folyamán tovább kell képezned magad. Bátran ugrasz bele minden kínálkozó lehetőségbe. Sokan boszorkánynak tartanak, mert már nem egyszer bizonyítottad, hogy hatodik érzékeddel képes vagy elkerülni, hogy kockázatos helyzetekbe kerülj.

2, 2-es számú seprű

Amennyiben a választásod a kettes számú seprűre esett az azt jelenti, hogy egy igazi vezető személyiség vagy. Ennek az az oka, hogy nagyon jó kisugárzásod van és jól bánsz a szavakkal. Remek következtetéseket tudsz levonni a dolgokból, illetve előre meg tudsz jósolni bizonyos helyzeteket. Ebből kifolyólag nem véletlen, hogy a családod és a barátaid a te véleményedre, eszmefuttatásaidra hagyatkoznak. Okos vagy, és az ellentmondásos szituációkban is megtalálod a megoldást.

3, 3-as számú seprű

Olyan személyiséggel vagy megáldva, mellyel képes vagy az érzelmeik alapján irányítani, befolyásolni bizonyos embereket úgy, hogy mindeközben nem bántod meg őket. Annak ellenére, hogy jó vezetési képességgel rendelkezel nem igazán lehet vezetőnek mondani, sokkal inkább nagy varázslónak, aki rendszeresen helyezi maga elé más emberek, barátok, család érdekeit.

4, 4-es számú seprű

Te az a fajta ember vagy, aki a tökéletességre törekszik. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen tisztában vagy mindennel, ami csak körülvesz téged. Tudod minek hol a helye, milyen feladatokat kell a prioritási lista tetejére tenni és még sorolhatnánk. Szereted, ha rend a lelke mindennek és azt ha ezt mások is ugyanígy csinálják. Annak ellenére, hogy ennyire perfekcionista vagy, sokan kérnek tőled tanácsot és nem győznek hálálkodni, mikor jóslataid beigazolódnak.

5, 5-ös számú seprű

Olyan ember vagy, aki addig a pillanatig bízik meg a másik boszorkányban, varázslóban ameddig rá nem jössz, hogy hazudott neked. Attól a pillanattól fogva viszont teljesen elzárkózol tőle. Nem igen szoktál az ilyen személyeknek megbocsátani. Szereted másoknak átadni a tudásod, ezért egyfajta mentorként néznek fel rád. Nem okoz problémát, ha fiatalabb generáció tagjaival kell együtt dolgoznod, hiszen jól kijössz velük, és ők már-már példaképként tekintenek rád.

6, 6-os számú seprű

Amennyiben ezt a seprűt választottad magadnak, az annak a jele, hogy nagyon jó előérzettel rendelkezel, amivel könnyedén kiszúrod, ha valaki hazudik neked. Mindemellett határozott személy vagy, aki képes minden helyzetben megállni a helyét, és megvédeni magát a negatív emberektől. A munkahelyen sem vagy egy visszafogott ember, ott is karakánul fellépsz és elmondod őszinte véleményed. Az egyetlen dolog, amit szívből utálsz, ha valaki megpróbálja érvényesíteni az akaratát veled szemben.

7, 7-es számú seprű

Te nem olyan vagy mint az összes többi boszorkány vagy varázsló. Ha akadályokat gördít eléd az élet nem hátrálsz meg, hanem beleveted magad az új dolgokba. Nem várod el senkitől sem, hogy helyetted oldják meg a gondjaidat, problémáidat mert egyedül is tökéletesen megállod a helyed bármiről is legyen szó. Szeretsz kísérletezni, ami azt is jelenti, hogy nagy benned a kíváncsiság.

8, 8-as számú seprű

Te egy nagyon különleges boszorkány vagy, aminek az az oka, hogy olyan képességek birtokában vagy mellyel könnyűszerrel tudsz mások gesztusaiból, mondataiból, pillantásából olvasni. Az egyik legfontosabb számodra, hogy mindig ápolt legyen a külsőd, mert a legtöbben azáltal ítélnek meg. Nem félsz emiatt nagyobb összeget ruhákra költeni, ám olykor kifolyik a kezedből a pénz, amit hónap végén bizony meg tudsz érezni.

9, 9-es számú seprű

Te egy olyan személy vagy, aki nem retten meg attól, mert egyedül van. Tökéletesen feltalálod magad a lakrészedben, például kitakarítasz, főzöl egy finom ételt, bájitalokat kotyvasztasz, vagy csak megnézel valami filmet a TV-ben. Kicsit zárkózott vagy, ezért nem igazán mész más varázslók, boszik társaságába. Nem csak otthon szeretsz tevékenykedni, hanem a szabadban is, például elmész kirándulni, erdőt járni, hegyet mászni. Ezek olyan dolgok, amik kikapcsolnak és nem utolsó sorban még gondolkodni is lehet.

10, 10-es számú seprű

Nagyon nyitott vagy az új dolgok iránt, izgalommal tölt el, ha új dolgokat próbálhatsz ki. Szeretsz kreativkodni és pontosan egy ilyen helyen érzed magad teljesen felszabadultnak. Ezen kívül imádsz kirándulni, új helyeket megismerni és új boszorkányokat megismerni. Bárkivel is beszélj mindenkit meghallgatsz. Szeretsz eszmecserét folytatni, ahol megoszthatjátok tapasztalataitokat, véleményeteket.

Te melyiket választottad?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments