13 Gesztus, amit a nők titkon szeretnének a fizikai együttlét alatt!

66

Állítólag a nők csak érzelemmel tudnak együtt lenni egy másik személlyel. Ez azért van, mert a nők sokkal érzelmesebb lények, és nekik a fizikai együttlét alatt is szükségük van bizonyos dolgokra, amiket elhoztunk. Összegyűjtöttük pár szükségletet, amit a nők igényelnek minden egyes aktus során.

Csókolózás.

A csajok szeretik, ha a párjuk megcsókolja őket együttlét közben. Mert ilyenkor azt érzik, hogy megáll körülöttük az idő, és semmi más nem számít csak ők, a beteljesülés pillanatában.

Nyakra adott csók.

A nők egyszerűen megőrülnek, ha a férfiak a nyakukra adnak puszit. Ilyenkor feltüzelik őket, és semmi más nem marad hátra, mint egy kis lepedőakrobatika, amiben teljesen elvesznek.

Szemkontaktus.

A lányok, a párjuk nézéséből ki tudják deríteni, hogy jól érzik magukat velük vagy nem. Számukra a mély és hosszan tartó szemkontaktus csak közelebb hozza őket egymáshoz. Sőt ilyenkor azt érzik, hogy megáll körülöttük minden.

Ruha levétel.

Persze a nők is le tudnák venni a ruhájukat, de sokkal érzékibbnek tartják, mikor párjuk szép lassan megszabadítja őket a textiltől. Ettől még több adrenalin szabadul fel bennük.

Szerepjáték.

A szerepjátékoktól csak még izgalmasabb lesz ez a pillanat, mert ilyenkor az lehetsz, aki csak akarsz, annak a szerepébe bújsz, akiébe akarsz, és olyan piszkos fantáziád lehet, amennyire csak szeretnéd. Szóval ne habozz ezt is kipróbálni.

 

Piszkos dolgokat súg a füledbe.

A lányok szeretik, ha a párjuk piszkos dolgokat súg a fülébe. Ez magabiztosságot biztosít számukra. Ám azt sokkal jobban élveznék, ha a partner piszkos dolgokat mondana, miközben bizonyos testrészekkel játszadozik.

Beteljesülés.

Ez a legfontosabb pillanat, igaz? A lányok imádják, hiszen így tudják a legjobban kimutatni a párjuknak az iránta érzett szerelmüket. Természetesen ebben az esetben is szeretik hallgatni a piszkos szavakat, csak ilyenkor hangosabban…

Szeretik azt érezni, hogy ők a legvonzóbbak.

Szeretik azt hallani, hogy ők a legszebbek, legkívánatosabbak, senki sem érhet a nyomukba, hogy megőrülsz tőle, hogy minden másodpercet szeretsz vele.

Szeretnek felül lenni.

A lányok szeretnek a partnerükön uralkodni. Ezért hagyd, hogy partnered többet legyen felül, mint alul. Hagyd, hogy az ő kezébe legyen az irányítás. Hidd el, hogy nagyon élvezni fogjátok a helyzetet.

Csúcspont.

A legfontosabb dolog. Ha egy vagy több gyönyörpillanata van, akkor azzal mindenki teljesen elégedett. A fizikai együttlét legfontosabb célja, hogy mindketten elérjetek arra a bizonyos pontra.

Együttlét után.

A nők szeretnek az együttlét után összebújni, pusziszkodni, beszélgetni. Azt érzik, hogy ezt a pillanatot semmi az ég világon nem ronthatja el. Állítások szerint, akik így viselkednek egymással az együttlét után, azok nagyon szeretik egymást.

Fürdőszoba.

A nők nem csak a hálószobában szeretik csinálni, hanem más helyen is, ilyen például a fürdőszoba. Ha minden remekül alakul közben, akkor szeretni fogjátok az itt eltöltött együttléteket is. A zuhanyzó tökéletes hely, hogy a szenvedélyt elmélyítsétek.

Ne felejtsd el a konyhát se.

Ha kipróbáltátok a fent említett helyeket. A konyha is egy remek helyszín lehet, mondjuk reggeli készítés közben.