13 Gesztus, amit a nők titkon szeretnének a fizikai együttlét alatt!

609

Állítólag a nők csak érzelemmel tudnak együtt lenni egy másik személlyel. Ez azért van, mert a nők sokkal érzelmesebb lények, és nekik a fizikai együttlét alatt is szükségük van bizonyos dolgokra, amiket elhoztunk. Összegyűjtöttük pár szükségletet, amit a nők igényelnek minden egyes aktus során.

Csókolózás.

A csajok szeretik, ha a párjuk megcsókolja őket együttlét közben. Mert ilyenkor azt érzik, hogy megáll körülöttük az idő, és semmi más nem számít csak ők, a beteljesülés pillanatában.

Nyakra adott csók.

A nők egyszerűen megőrülnek, ha a férfiak a nyakukra adnak puszit. Ilyenkor feltüzelik őket, és semmi más nem marad hátra, mint egy kis lepedőakrobatika, amiben teljesen elvesznek.

Szemkontaktus.

A lányok, a párjuk nézéséből ki tudják deríteni, hogy jól érzik magukat velük vagy nem. Számukra a mély és hosszan tartó szemkontaktus csak közelebb hozza őket egymáshoz. Sőt ilyenkor azt érzik, hogy megáll körülöttük minden.

Ruha levétel.

Persze a nők is le tudnák venni a ruhájukat, de sokkal érzékibbnek tartják, mikor párjuk szép lassan megszabadítja őket a textiltől. Ettől még több adrenalin szabadul fel bennük.

Szerepjáték.

A szerepjátékoktól csak még izgalmasabb lesz ez a pillanat, mert ilyenkor az lehetsz, aki csak akarsz, annak a szerepébe bújsz, akiébe akarsz, és olyan piszkos fantáziád lehet, amennyire csak szeretnéd. Szóval ne habozz ezt is kipróbálni.

 

Piszkos dolgokat súg a füledbe.

A lányok szeretik, ha a párjuk piszkos dolgokat súg a fülébe. Ez magabiztosságot biztosít számukra. Ám azt sokkal jobban élveznék, ha a partner piszkos dolgokat mondana, miközben bizonyos testrészekkel játszadozik.

Beteljesülés.

Ez a legfontosabb pillanat, igaz? A lányok imádják, hiszen így tudják a legjobban kimutatni a párjuknak az iránta érzett szerelmüket. Természetesen ebben az esetben is szeretik hallgatni a piszkos szavakat, csak ilyenkor hangosabban…

Szeretik azt érezni, hogy ők a legvonzóbbak.

Szeretik azt hallani, hogy ők a legszebbek, legkívánatosabbak, senki sem érhet a nyomukba, hogy megőrülsz tőle, hogy minden másodpercet szeretsz vele.

Szeretnek felül lenni.

A lányok szeretnek a partnerükön uralkodni. Ezért hagyd, hogy partnered többet legyen felül, mint alul. Hagyd, hogy az ő kezébe legyen az irányítás. Hidd el, hogy nagyon élvezni fogjátok a helyzetet.

Csúcspont.

A legfontosabb dolog. Ha egy vagy több gyönyörpillanata van, akkor azzal mindenki teljesen elégedett. A fizikai együttlét legfontosabb célja, hogy mindketten elérjetek arra a bizonyos pontra.

Együttlét után.

A nők szeretnek az együttlét után összebújni, pusziszkodni, beszélgetni. Azt érzik, hogy ezt a pillanatot semmi az ég világon nem ronthatja el. Állítások szerint, akik így viselkednek egymással az együttlét után, azok nagyon szeretik egymást.

Fürdőszoba.

A nők nem csak a hálószobában szeretik csinálni, hanem más helyen is, ilyen például a fürdőszoba. Ha minden remekül alakul közben, akkor szeretni fogjátok az itt eltöltött együttléteket is. A zuhanyzó tökéletes hely, hogy a szenvedélyt elmélyítsétek.

Ne felejtsd el a konyhát se.

Ha kipróbáltátok a fent említett helyeket. A konyha is egy remek helyszín lehet, mondjuk reggeli készítés közben.

 

 

 

SHARE
Previous articleEgy fiatal lány rendszeresen rágta körmeit, ami ujjának eltávolításához vezetett!
Next article10 feltűnő jele annak, hogy bejössz egy lánynak