HomeCrazyA férj furfangosan kivitelezett átverésének köszönhetően a feleség azt gondolta magáról, hogy...

A férj furfangosan kivitelezett átverésének köszönhetően a feleség azt gondolta magáról, hogy szellem.

Sarah férje egy furfangos poént eszelt ki, hogy megviccelje a feleségét. Ez sikerült is de nem gondolta, hogy ennyire meg fog ijedni.

A férj egyik este, a karácsonyi pizsamájában állított a felesége elé, hogy csináljon róla pár vicces képet. Sarah ennek eleget téve készített pár fotót a polaroid fényképezőjükkel, amit férje nyomott a kezébe. Ezzel még nem is vol semmi baj.

Ám férje ötlete alapján csináltak egy szelfit, amin bájosan néznek egymásra. Ám a kép előjövetelekor csak a férfi volt látható a képen. 

Ekkor Sarah mondta a férjének, hogy csináljon róla egy képet. A képen senki sem volt látható.

A férj még egy képet készített, de ezen sem jelent meg a feleség.

A feleség kezdet megijedni, hogy valami nincs rendben. Kezébe vette a gépet, hogy megvizsgálja. Nem vett észre semmi különöset ezért még egy képet készítettet, ahol homályosan jelen volt.

Sarah le szerette volna tesztelni a gépet ezért még egy képet készített férjéről, ami tiszta volt, éles és a férj teljes egészében látható. 

A feleség hatalmas pánikja, már nem tudott tovább fokozódni. Azt gondolta, hogy halott és egy szellemként él itt a földön.

Ezt a férj már nem akarta tovább tetézni és bevallotta feleségének, hogy az összes kép ami készült valójában egy előre legyártott képsorozat volt.

Hogy bebizonyítsa a nőnek, valójában nem szellem megkérte, hogy fotózza le 3 éves gyermeküket. A kész képeket vissza helyezte a gépbe, és egy kis csellel megakadályozta, hogy a gép nyomtasson a képekre. Ezek után minden kattintás után a már meglévő képek jöttek elő.

A férjnek csak annyi feladata volt, hogy a fényképek sorát betartsa és a pózokat megtanulja. A feleség hirtelen nem tudta, hogy reagáljon hisz nem sokkal az előtt még a halála miatti pánik lett úrrá rajta.

Most Popular

Recent Comments